Görüş Bildir
Haberler
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'tan Romantik Poz! Hafta Sonunu Beraber Geçirdiler...

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'tan Romantik Poz! Hafta Sonunu Beraber Geçirdiler...

Müge Kakşi
08.02.2021 - 18:19

2021 yılının aşk haberleri arasında Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ilişkisi gündeme bomba gibi düşmüştü. Sosyal medyadan zaman zaman paylaşım yapan çift hayranlarından tam not alırken ilişkilerine tam gaz devam ediyorlar. Ünlü çift hafta sonu yasağını beraber geçirirken Demet Özdemir'in attığı romantik fotoğraf karesi dakikalar içerisinde binlerce beğeni aldı. İşte Demet Özdemir'in romantik Oğuzhan Koç paylaşımı ve detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

2021 yılının başında gündeme bomba gibi düşen bir ilişki haberi de Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinden gelmişti. Bir süre birbirini tanımaya ayıran çift Oğuzhan Koç'un aşk itirafından sonra ilişkileri tam gaz sürdürmeye devam ediyor. Sosyal medyayı aktif kullanan çift yaptıkları paylaşımlarla hayranlarının dikkatini çekiyor.

Geçtiğimiz gün ise Demet Özdemir ve sevgilisi Oğuzhan Koç'tan yeni bir fotoğraf geldi. Hafta sonunu birlikte geçiren çift sevenlerine sürpriz yaptı ve aşk dolu fotoğraf paylaştı.

Bir hayli mutlu olan ikilinin diz dize, göz göze fotoğrafı büyük ilgi gördü. Özdemir'in kalp emojisiyle paylaştığı fotoğraf bir saat gibi kısa bir sürede 370 bin beğeni aldı. Çifte sevenleri mutluluklar diledi.

İşte Demet Özdemir'in Paylaştığı Romantik Fotoğraf

İşte Demet Özdemir'in Paylaştığı Romantik Fotoğraf
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın