Görüş Bildir
Haberler
Demet Akalın MasterChef Dilara'ya Açtı Ağzını Yumdu Gözünü! Her Şeyi Mahvettin...

Demet Akalın MasterChef Dilara'ya Açtı Ağzını Yumdu Gözünü! Her Şeyi Mahvettin...

GNS
02.12.2021 - 21:35

Ünlü pop şarkıcısı Demet Akalın, sosyal medya paylaşımlarıyla olay olmaya devam ediyor. Magazin gündeminden düşmeyen sanatçı Demet Akalın yakından takip ettiği yarışma MasterChef'in son bölümünde Dilara'nın yaptıklarına ateş püskürdü. Dilara Başaran'ın oyundaki tutumlarına sinirlenen Akalın, Instagram hesabından paylaştığı videoda 'her şeyi mahvettin' ifadelerine yer verdi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Her söylediği olay yaratan sanatçı Demet Akalın bu sefer de MasterChef için konuştu. TV8 programlarının sıkı takipçisi olan Akalın'ın kırmızı takım oyuncusu Dilara Baran'a sinirlenip Instagram hesabı üzerinden ateş püskürmesi gündeme bomba gibi düştü. İşte Demet Akalın'ın olay yaratan MasterChef Dilara tepkisi...

Demet Akalın'ın MasterChef Yorumları

Demet Akalın'ın MasterChef Yorumları

TV8'in iddialı yarışma programı MasterChef Türkiye, magazin gündeminin de ilgiyle takip ettiği yapımlar arasında yer alıyor. Ünlü şarkıcı Demet Akalın, MasterChef yarışmacısı Dilara Başaran hakkında yaptığı yorumla sosyal medyayı salladı.

Her Şeyi Mahvettin

Her Şeyi Mahvettin

Açıklamalarıyla gündem olan ünlü şarkıcı Demet Akalın, bu defa MasterChef yarışmacısı Dilara Başaran hakkındaki sözleriyle konuşuldu. MasterChef'i izlediği anları paylaşan Demet Akalın, yarışmadaki agresif tavırlarıyla dikkat çeken Dilara Başaran hakkında, ''Dilara her şeyi mahvettin! Ay bu kız ne zaman gidecek ya! Git Dilara git!' ifadelerini kullandı. Akalın, paylaşımına ''Suçunu da kabul etmez hayatta! Iyy'' notunu düştü.

Sosyal Medyada Olay Oldu

Sosyal Medyada Olay Oldu

Demet Akalın'ın Dilara Başaran'a söylediği sözler, sosyal medyada olay oldu. Kullanıcılar, ''Demet Akalın'ı seviyordum, şimdi daha çok seviyorum'' ve ''İlk defa aynı fikirdeyim'' gibi yorumlar yaptı. Kimi kullanıcı ise Akalın'ın Dilara yorumu için ''Kendimi mükemmel sanıyorumdur'' ve ''Sen önce kendine bak'' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın