Görüş Bildir
Haberler
Değişime Direnen ve Asla Kahraman Olamayan Valerien Ismael

etiket Değişime Direnen ve Asla Kahraman Olamayan Valerien Ismael

Aysu Melis Bağlan
02.10.2022 - 22:47 Son Güncelleme: 03.10.2022 - 10:41

Necip’in ilk 11’de olup olmayışına göre ruh hali belirlenen bir dönemdeyiz. Necip ilk 11’de olmadığında “heh, şimdi bir şansımız var” diyenlerden misiniz?

Maç başlar başlamaz Fenerbahçe’nin orta saha üstünlüğünü ele alıp topa fazla sahip olduğuna itiraz etmezsiniz sanırım. Bu yüzden Beşiktaş, ilk atağını 11. dakikada, ilk kornerini 29. dakikada kazandı. Ben de bu sırada kenarda ısınan Cenk Tosun ve Ghezzal’ı izledim, yalan yok.

Derbi desteğini küfürsüz şekilde ifade edemeyen tribünler, ilk yarıda kötü oyuna katkı sunamadı. Daha da fazlası, Beşiktaş’ın maçı ve sahibi olduğu bir sonraki maçın Trabzonspor maçı olduğunu unutmuşçasına su şişeleriyle küfürleri savurma sorumsuzluğunu da sergiledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hiç bu kadar ofsayt vermeye hevesli bir hakem görmemiş olabilirim. Bayrağıyla hevesli hevesli koşması tribünlerde eğlence konusu da oldu.

Hiç bu kadar ofsayt vermeye hevesli bir hakem görmemiş olabilirim. Bayrağıyla hevesli hevesli koşması tribünlerde eğlence konusu da oldu.

Weghorst’un rakip oyuncudan önce attığı bir bakış bile ofsayt diye düşündüm.

Devre arasına oyuncu değişikliği beklentisiyle girmeyen yoktur, malum. Uzun süredir oyuncu değişikliği yapmaya direnen bir teknik direktör izliyoruz.

Kendince skoru, galibiyeti garanti altına aldıktan sonra yaslanan, geri çekilen, bekleyen bir Beşiktaş izleyip durduk haftalardır.

Dakika 59’da hâlâ oyuncu değişikliği olmamıştı ki Cenk Tosun ısınma alanında içeriye girdi ve herkes Cenk nerede  diye endişelendi. Cenk’in küsme refleksi herkesin aklında taze…

*

Her zamanki gibi bir müsabaka yönetim örgüsü vardı belki de. Büyük hakem hataları yerine yavaş yavaş oyunu yavaşlatan, takdir hakkını karşı taraftan kullanan maç yönetimi neler mi yaptı?

Hem duran oyunda Beşiktaş’ın elini kolunu bağladı hem de yönetimi tarafından durmadan yalnız bırakılan taraftarlar manipüle edilmiş oldular.

Hak verirsiniz duran ve değişiklik olmayan oyunda insanın düşünecek çok zamanı oluyor…

Şayet Gedson bu ligin en iyi orta sahalarından bir tanesiyse niye bu bilgiyi kendimize, yedek kulübemizde saklıyoruz?

Ben bunları düşünürken dakika 64’te tüm stadın oyuncu değişikliği arzusu dile geldi ve herkes Ghezzal diye bağırmaya başladı. Ben de bekliyorum ki Valerien Ismael bir kıpırdansın, “aaa evet oyuncu değişikliği yapma hakkım var' diye hatırlasın. Ben tribünde nasıl izliyorsam öyle bir izleme söz konusu…

Oyuncu değişikliği için gol yemeyi beklemek diye bir ekol mü var?

İlk devrenin devamı niteliğinde başlayan ikinci yarıya Jesus 69. dakikada maçı kazanmaya yönelik üç değişiklik yaptı.

72. dakikada Valerien Ismael, üç oyuncu değişikliğiyle karşılık verdi. Bakalım kimin tercihleri işe yarayacaktı?

72. dakikada Valerien Ismael, üç oyuncu değişikliğiyle karşılık verdi. Bakalım kimin tercihleri işe yarayacaktı?

Ismael, Fernandes ve Tayfur mücadeleci orta saha oyuna alarak oyunu kaybetmek istemediğini belli ediyor, diyebilirsiniz anlarım. Ancak biraz geç belli ediyor.

Mücadeleci orta sahaya Ghezzal ve özellikle son 10 dakikada Cenk dahil olduktan sonra Fenerbahçe ileri çıkamadı ve Beşiktaş pozisyonlar buldu ama futbol adına konuşulacak bir şey olmayan bir derbi daha geride kaldı.

Taraftar Hukuku Notu:

Maça girmeden önce küfür eden bir taraftara bir arkadaşı, “dur, etme maçtan önce de ceza veriyorlar” dedi. Bu doğru. Zira 6222 sayılı yasa; müsabaka öncesi, esnası ve sonrasını kapsıyor. 

Twitter

Instagram

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
4
4
4
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yorum

"Hiç bu kadar ofsayt vermeye hevesli bir hakem görmemiş olabilirim." cümlesinden daha saçma cümle okumamış olabilirim. hakemin hevesi bir anlam ifade etmiyor... Devamını Gör

Tzzhh

mulekanin karsi karsiya kalacagi ve faul ile alakasi olmayan kesilen pozisyonu konusma ama kesmeyip var'dan bakmak yerine oyunu durduruyor cahil hakem. Senin... Devamını Gör

Kerem S.

Ofsaytsa ofsayt çalınır admin hangi ofsayt ofsayt değildi acaba? Hevesten ziyade jesusun ofsayt taktiği olabilir mi acaba??