Görüş Bildir
Haberler
Protestoya Uğrayan Türkeş'e Başbakanlık Koruması

Protestoya Uğrayan Türkeş'e Başbakanlık Koruması

Deniz Gök
27.08.2015 - 18:27 Son Güncelleme: 27.08.2015 - 20:46
İçeriğin Devamı Aşağıda

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bakanlık teklifini kabul eden MHP'li Tuğrul Türkeş'le bir araya geldi. Tuğrul Türkeş, Başbakanlık resmi konutundan ayrılırken bir vatandaş 'Yazıklar olsun sana' diyerek tepki gösterdi. Ayrıca Türkeş'e Başbakanlık korumalarından bir ekibin tahsis edildiği öğrenildi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakanlık Resmi Konutu'nda Anayasa'nın 114'üncü maddesi gereğince kurulacak Geçici Seçim Hükümeti üyeliği teklifini kabul eden Tuğrul Türkeş ile görüştü.  18.00'da başlayan görüşme yaklaşık 1 buçuk saat sürdü.

Türkeş'e protesto: 'Yazıklar olsun'

Türkeş'e protesto: 'Yazıklar olsun'

Türkeş, Başbakanlık'tan camı açık aracıyla ayrılırken adının Adem Durkut olduğunu söyleyen bir kişi, arkasından 'Yazıklar olsun sana' diye bağırdı.

Durkut, daha sonra gazetecilere, 'Ben Alparslan Türkeş'in öz oğluyum. Ben oğluma Türkeş'in adını verdim. Her günüm Türkeş'in kabrinde geçer, babasının kabrine 4 Nisan'da gider. Annesinin kabrine dahi gitmez. Kendisini çok çok severdim, çok üzülüyorum. Türkeş'in evlatları bize emanet, kahroldum, lanet okuyorum.' dedi.

Türkeş'e Başbakanlık korumaları

Al Jazeera'nin verdiği bilgiye göre, Başbakan Davutoğlu, seçim hükümetinde bakanlık teklifini kabul eden Tuğrul Türkeş'e Başbakanlık korumalarından bir ekip tahsis etti. Türkeş'in evinin önünde de Başbakanlık tarafından koruma tedbiri alındı.

Kaynaklar, Türkeş'in daha önceden de korunan bir isim olduğunu ancak görevi kabul ettiğini bildirmesinin akabinde Başbakanlık korumalarından bir ekibin kendisine tahsis edildiğini söyledi. 

AA, Al Jazeera ve Hürriyet

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0