Görüş Bildir
Haberler
Davutoğlu’ndan Rahmi Koç’a Taziye Ziyareti

Davutoğlu’ndan Rahmi Koç’a Taziye Ziyareti

İş adamı Rahmi Koç ve ailesine taziyede bulunan Başbakan Ahmet Davutoğlu, “Sayın Mustafa Koç, Türkiye’de sadece bir işadamı olarak değil, sosyal olarak Türkiye’de çok önemli projelere katkıda bulunmuş ve bu projeler de takdirle takip edilmiştir. Vefatı hepimizi derin üzüntüye gark etmiştir” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başbakan Ahmet Davutoğlu, akşam saatlerinde eşi Sare Davutoğlu ile birlikte Divan Otel’e gelerek Koç ailesine taziyede bulundu. Yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardından kısa bir açıklama yapan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Koç ailesine tekrar taziyelerini iletti. Başbakan Davutoğlu’nun kapıya kadar uğurlayan işadamı Rahmi Koç ve oğlu Ali Koç da açıklama sırasında hazır bulundu.

Koç ailesine burada da taziyelerini ileten Başbakan Davutoğlu, “Türkiyemizin acı kaybı. Sayın Mustafa Koç’a Allah rahmet eylesin diyorum. Değerli ailesine taziyelerimizi sunduk. Taziye ziyareti için geldik. Bildiğiniz gibi Sayın Mustafa Koç Türkiye’de sadece bir işadamı olarak değil, sosyal olarak Türkiye’de çok önemli projelere katkıda bulunmuş ve bu projeler de takdirle takip edilmiştir. Vefatı hepimizi derin üzüntüye gark etmiştir. Başlattığı projeler sahip kalmayacak ama biz onun yokluğunu hep hissedeceğiz. Bir kez daha biz Koç ailesine taziyelerimizi sunuyoruz. Allah rahmet eylesin. Yarın cenazede de birlikte olacağız. Bir kez daha başınız sağolsun, Allah cennette kavuştursun' dedi.

Davutoğlu, burada yaptığı açıklamanın ardından otelden ayrıldı. Davutoğlu'nu Rahmi Koç ve Ali Koç uğurladı.

İHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın