Görüş Bildir
Haberler
Danilo Zanna'nın Yılan Hikayesine Dönen Boşanma Davası! Eşinin İstediği Tazminat Kriz Yarattı

Danilo Zanna'nın Yılan Hikayesine Dönen Boşanma Davası! Eşinin İstediği Tazminat Kriz Yarattı

Yaklaşık 9 yıl önce evlenen, geçtiğimiz haftalarda da boşanma kararı aldıkları ortaya çıkan MasterChef Türkiye'nin sevilen jüri üyesi Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Yılan hikayesine dönen ayrılık sürecinde eşinin tazminat beklentisi tekrar kriz yarattı. Olay hakkında detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yıllar önce Türkiye'ye seyahat amaçlı gelen ünlü şef Danilo Zanna, Tuğçe Demirbilek ile tanıştıktan sonra ülkede kalmaya devam etti. İlişkilerine dolu dizgin devam eden ikili, 2012 yılında nikah masasına oturmuştu. Ancak 9 yıldır evli olan çiftten geçtiğimiz haftalarda kötü haber geldi. Boşanma kararı alan çift, son dönemde ünlü şeften tazminat talebi kriz yarattı.

Danilo Zanna'nın Yılan Hikayesine Dönen Boşanma Davası

Danilo Zanna'nın Yılan Hikayesine Dönen Boşanma Davası

2013 yılında çocukları Tibet'i kucağına alan çiftin evliliğinde kara bulutlar dolaşmaya başlamış ve ikili, şiddetli geçimsizlik nedeniyle geçtiğimiz günlerde evlerini ayırdı. Birlikte yaşadıkları Etiler'deki evinden ayrılan İtalyan şef, oğluna yakın olmak için yine Etiler'de ayrı bir eve taşındı. Ailesiyle yaşadığı evden taşınan Zanna, oğluna yakın olmak için aynı semtte bir ev tuttu.

Eşinin İstediği Tazminat Kriz Yarattı

Eşinin İstediği Tazminat Kriz Yarattı

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre anlaşmalı olarak boşanmaya hazırlanan çift, tazminatta anlaşamayınca boşanma davasını açamadı. Masterchef yarışmasının İtalyan şefi Danilo Zanna ve 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek’in boşanma süreci sürüyor. Henüz boşanma protokolü üzerinde tartışan iki ismin, tazminat konusunda hemfikir olamadığı belirtildi.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
4
3
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın