Görüş Bildir
Haberler
Damla Çakıroğlu Kimdir, Kaç Yaşındadır? Melih Mahmutoğlu ve Damla Çakıroğlu Nişanlandı

Damla Çakıroğlu Kimdir, Kaç Yaşındadır? Melih Mahmutoğlu ve Damla Çakıroğlu Nişanlandı

Fenerbahçe Basketbol Takımı’nın kaptanlarından Melih Mahmutoğlu, voleybolcu olan Damla Çakıroğlu ile nişanlandı. Nişan fotoğraflarının yayınlanmasıyla birlikte ‘Damla Çakıroğlu kimdir’ araması yapılmaya başlandı. Türk Telekom takımının eski koçu Merih Çakıroğlu'nun kızı olan Damla Çakıroğlu, Fenerbahçe Kadın Voleybol takımında görev yapıyor. İşte Damla Çakıroğlu kimdir sorusunun cevabı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Damla Çakıroğlu Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Damla Çakıroğlu Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Damla Çakıroğlu 22 Haziran 1994'te dünyaya geldi. Damla, Türk Telekom takımının eski koçu Merih Çakıroğlu'nun kızıdır. Türkiye 20 yaş altı kadın millî voleybol takımının da kaptanlığını yapmıştır.

TVF Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi (Türkiye Voleybol Federasyonu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi)den sonra, 2011-12 sezonunda, İBA TED Ankara Kolejliler takımına transfer olarak Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde oynamaya başlamıştır. 2015 Yazında Eczacıbaşı Vitraya, 2017 yazında Fenerbahçe'ye transfer olmuştur.

2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları bronz madalya, 2011 FIVB Girls Youth World Championship altın madalya, 2012 Genç Kızlar Avrupa Voleybol Şampiyonası altın madalya ve 2015 Kadınlar Avrupa Voleybol Ligi gümüş madalya kazandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın