Görüş Bildir
Haberler
Daha İyi Bir Akıllı Televizyon Deneyimi Yaşayın! Andorid TV'lerde Öne Çıkan 5 Uygulama

Daha İyi Bir Akıllı Televizyon Deneyimi Yaşayın! Andorid TV'lerde Öne Çıkan 5 Uygulama

Bahadır
29.01.2023 - 18:07

Evlerde bulunan televizyonlar, her geçen gün daha da akıllı hale geliyor. Android işletim sistemine sahip bu cihazlar, kullanıcısına daha iyi bir deneyim sunmak için birçok uygulamaya erişim imkanı tanıyor. Peki Android TV'lerde öne çıkan en kullanışlı uygulamalar hangileri? Gelin hep birlikte bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Airscreen

Airscreen

Eğer bir iPhone kullanıcısıysanız ve Android TV'ye sahipseniz bu iki cihazınız arasında veri aktarımı, paylaşımı yapmak oldukça zor olabilir. Tam da bu noktada çözüm için karşımızı Airscreen uygulaması çıkıyor. Bu uygulama sayesinde iPhone ekranında yer alan görüntüyü, Apple'ın Airplay servisi olmadan Android TV'ye yansıtabiliyorsunuz.

KODI

KODI

Kodi, açık kaynaklı bir medya oynatıcısıdır. Bu uygulama ile medyanızı çeşitli cihazlar arasında aktarabilir ve oynatabilirsiniz. Aynı zamanda içerik hizmetleri veren platformlara da uygulama üzerinden erişebilirsiniz.

VLC

VLC

Bilgisayarın vazgeçilmez medya oynatıcısı VLC, Android TV'ler için de öne çıkan uygulamalardan biri. Neredeyse her türlü codec bileşenlerini kapsayan program ile videolarınızı kesintisiz oynatabilirsiniz.

Puffin TV

Puffin TV

Puffin, televizyonunuzda internette gezinmek, video izlemek, müzik dinlemek veya sörf yapmak için optimize edilmiş bir internet tarayıcısıdır. Hızı ile öne çıkan uygulama, cihazlarda bulunması gereken uygulamaların başında yer alıyor.

Plex

Plex

Plex, yine en kullanışlı Andorid TV uygulamalarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Plex ile bilgisayarınızdaki videoları, resimleri, müzikleri kolaylıkla oynatabilir, birçok bulut servisine de doğrudan erişim sağlayabilirsiniz. Bulutunuzda yer alan medyaları görüntüleyebilirsiniz.

İlginizi çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın