Görüş Bildir
Haberler
Çürük Diziler Burada! Rotten Tomatoes'a Göre 2023 Yılının En Kötü Dizileri Belli Oldu

Çürük Diziler Burada! Rotten Tomatoes'a Göre 2023 Yılının En Kötü Dizileri Belli Oldu

Yılın sonu yaklaşırken 'En İyiler' listeleri açıklanmaya başladı. Bir yandan da bu yıl izlenen en kötü filmler konuşulur oldu. Rotten Tomatoes'a göre 2023 yılının en kötü dizileri yüzdelik derecelendirmesine göre sıralandı. 

İşte 2023 yılının en kötü dizileri 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Great Expectations

10. Great Expectations

Özet: Great Expectations, çocukluğunu bir demirci çırağı olarak geçiren ve aniden bilinmeyen bir hayırseverden Londra'ya seyahat etmesine ve yüksek sosyeteye girmesine izin veren beklenmedik bir fırsat alan yetim Pip'i takip ediyor.

Yönetmen: Brady Hood

Oyuncular: Ashley Thomas, Fionn Whitehead, Owen McDonnell

9. True Lies

9. True Lies

Özet: Aslında hiçbir hayat ya da birey çoğunlukla dışarıdan görüldüğü gibi bir yaşam sürmez. Harry Tasker da bunun iyi bir örneği olarak karşımıza geliyor. O, bir bilgisayar firmasında satış görevlisi olarak çalışmaktadır. İdeal bir eş ve babadır. Sekreterlik yapmakta olan karısı Helen, hiçbir zaman Harry’nin asıl mesleğinin başka bir şey olabileceğini aklına getirmemiştir. Harry, bir gizli ajandır. Bir gün karısının Simon ismindeki bir adamla ilişkisi olduğunu öğrenir.Bunun üzerine ortağı Albert Gibson’ı Simon ve Helen’i takip etmek için görevlendirir. Bu sırada CIA’nın peşinde olduğu terörist örgütün ele başı Salim Abu Aziz, eğer istediklerini alamazlarsa Florida’da nükleer bomba patlatacaklarını söyler.

Yönetmen: James Cameron 

Oyuncular: Arnold Schwarzenegger, Jamie Lee Curtis, Bill Paxton

8. Django

8. Django

Özet: Vahşi batıdaki silahlı soyguncu Django, sekiz yıl önce ailesinin cinayetinden kurtulduğu düşünülen kızını aramaktadır.

Yönetmen:  David Evans , Francesca Comencini

Oyuncular: Matthias Schoenaerts, Nicholas Pinnock, Lisa Vicari, Noomi Rapace

7. Velma

7. Velma

Özet: Velma, akıldan çıkmayan suçları ve hayaletleri araştıran Velma Dinkley’in hikayesini konu ediyor. Her şeye hazırlıklı olan zeki Velma, hiçbir şeyden korkmaz ve gizemleri çözmek için tüm yeteneğiyle durumlarla yüzleşir.

Yönetmen: Charlie Grandy

Oyuncular: Mindy Kaling, Glenn Howerton, Sam Richardson

6. Muted

6. Muted

Özet: Sergio ailesini öldürdüğü günden beri konuşmadı. Altı yıl sonra genç bir kız tüm hikayeyi ortaya çıkaracak anahtar olabilir.

Yönetmen: Aitor Gabilondo

Oyuncular: Aron Piper, Almudena Amor, Cristina Kovani

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Alert: Missing Persons Unit

5. Alert: Missing Persons Unit

Özet: Nikki Batista'nın, bir yandan kayıp oğlunu ararken diğer insanların da sevdiklerini bulmasına yardımcı olmak için Philadelphia Polis Departmanı Kayıp Kişiler Birimi'ne katılmasının ardından onu takip ediyoruz.

Yönetmen: John Eisendrath, Jamie Foxx

Oyuncular: Scott Caan, Dania Ramirez, Ryan Broussard

4. Obession

4. Obession

Özet: Esrarengiz Anna Barton'un nişanlısının babası William ile tutkulu bir ilişkiye başlamasıyla ortaya çıkan tehlikeli bir aşk üçgeninin etrafında dönüyor. Anna her iki ilişkiyi de sürdürmek için savaşırken, William saplantılı bir sarmalın içine çekilir. 

Yönetmen: Goran Dukic

Oyuncular: Richard Armitage, Charlie Murphy (II), Indira Varma

3. Gotham Knights

3. Gotham Knights

Özet: Bruce Wayne'in öldürülmesinin ardından onu asi evlatlık oğlu, Batman'in düşmanlarının çocuklarıyla ittifak kurar. Şehrin en çok aranan suçluları haline geldiklerinde adlarını temize çıkarmak isteyen grup, bunun için zorlu bir mücadeleye girişir

Yönetmen: Chad Fiveash, James Patrick Stoteraux

Oyuncular: Oscar Morgan, Olivia Rose Keegan, Navia Ziraili Robinson

2. The Idol

2. The Idol

Özet: The Idol, aynı zamanda kült bir lider olan Los Angeles'lı bir kulüp sahibiyle romantik bir ilişkiye giren bir kadın pop şarkıcısının hikayesini konu ediyor.

Yönetmen: Sam Levinson, The Weeknd

Oyuncular: The Weeknd, Lily-Rose Depp, Suzanna Son

1. Queen Cleopatra

1. Queen Cleopatra

Özet: Canlandırmalar ve uzmanlarla yapılan röportajlar içeren bu belgesel drama, Mısır'ın son firavunu Kleopatra'nın tahtını, ailesini ve mirasını koruma mücadelesini konu alıyor.

Yönetmen: Tina Gharavi , Victoria Adeola Thomas

Oyuncular: Adele James, Craig Russell, Sami Fekkak

İlginizi çekebilir:

👇

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
arsen lüpmeyen

Kopyala yapıştırda son nokta... Dizilerle aynı ada sahip filmler, görseller birbirine karışmış... İstesen yapamazsın...

kenan evin

Bu kaçıncı saçma içerik, artık insanların yaptığı işe bile saygısı kalmamış.. beceremiyorsan yapma o zaman.. her önüne çıkanı editör diye işe alırsan olacağı... Devamını Gör