Görüş Bildir
Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı Sonrasında Alınan Kararları Açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı Sonrasında Alınan Kararları Açıkladı

Ali Can YAYCILI
09.10.2023 - 21:05 Son Güncelleme: 09.10.2023 - 21:52

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan kabine toplantısı sonrasında Erdoğan açıklamalarda bulundu. 

Milyonlarca emeklinin beklediği zam konusunda da açıklamalarda bulunan Erdoğan 'Enflasyonun hala yüksek oranlarda seyretmesi bizim çabalarımızı sekteye uğratıyor. Bilhassa emeklilerimizin sıkıntılarını biliyoruz. Emeklilerimizi rahatlatacak yeni bir karar aldık. Emeklilerimize bir defaya mahsus 5.000 TL ödeme yapma kararı aldık. Emekli olup çalışanlar bunun dışında kalacak... Kasım ayının ilk yarısında hesaplara yatacak. Emekli maaşlarıyla ilgili kararımızı da yılbaşında görüşeceğiz' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başkanlık ettiği kabine toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu. İşte Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başkanlık ettiği kabine toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu. İşte Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

'Enflasyonun hala yüksek oranlarda seyretmesi bizim çabalarımızı sekteye uğratıyor. Bilhassa emeklilerimizin sıkıntılarını biliyoruz.

 Emeklilerimizi rahatlatacak yeni bir karar aldık. Emeklilerimize bir defaya mahsus 5.000 TL ödeme yapma kararı aldık. Emekli olup çalışanlar bunun dışında kalacak... Kasım ayının ilk yarısında hesaplara yatacak. Emekli maaşlarıyla ilgili kararımızı da yılbaşında görüşeceğiz.

Konut ve kira sektöründe adil, dürüst, özenli ve makul şekilde hareket etmeyerek piyasanın dengesini bozan, fahiş fiyat artışlarına yol açan kişi ve kurumlara yönelik ağır yaptırımlar getiriyoruz.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
146
63
53
11
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nazlıcan Ertan

Dalga geçiyorlar artık insanlarla

RACON X RACON

23 yildir ayni seyi yapiayorlar sistem oturdu balik hafizalilar iki günde herseyi unuttugunu kendileride gördüler anladilar.A Haber ciksa haber yapsa deseki ... Devamını Gör

chicharito

emekliler bayağı rahatlamıştır reis Allah razı olsun. şimdi bu parayla daire, araba alır yaşlılarımız onlar yüzünden fiyatlar ikiye katlanır...

chicharito

bence bu tabir artık değişmeli! Al mehteri Al (içimize)

Hakan Tombal

Yeter bu insanları salak yerine koymaktan vazgeçin artık

SadeNescafe

yerine koymuyo öle olduğunu her fırsatta sölüyo..