Görüş Bildir
Haberler
Cübbeli Ahmet’ten Yakılan Türk Bayrağı İçin ‘Selefilik’ İddiası

Cübbeli Ahmet’ten Yakılan Türk Bayrağı İçin ‘Selefilik’ İddiası

ismail kahraman
12.08.2022 - 18:28 Son Güncelleme: 12.08.2022 - 18:45

Cübbeli Ahmet adıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Türkiye’nin kontrolü altındaki Suriye’nin Azez bölgesinde yakılan Türk bayrağı hakkında açıklamalarda bulundu. Cübbeli Ahmet, olayların selefilerin tahriki ile yapıldığını iddia etti.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun açıklamaları sonrasında Azez’de yaşananları bu haberde sizlere aktarmıştık;

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cübbeli Ahmet’ten ‘selefilik’ iddiası

Cübbeli Ahmet’ten ‘selefilik’ iddiası

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Cübbeli Ahmet, 'Azez bölgesinde ayaklanarak Türk bayrağını yakanlar, Selefîlerin tahrîkiyle iş yapanlardır' iddiasında bulundu.

Ünlü iddialarını şöyle sıraladı:

Biz Selefî olayının büyüklüğünü anlatmaya çalışırken hafife alıp “rakiplerini tasfiye etmeye çalışıyor” diyen bâzı solcular şimdi bizim adımızı vermeden “Selefî sorunu çok önemlidir, çok tehlikelidir” demeye başladılar.

Bizim maksadımız; Selefîlerin Türkiye’de Diyanet câmilerinde bile konuşturularak bu işe zemin hazırlandığına dikkat çekmekti.

Esas mesele ise Suriye sınırımızda gelişmektedir. Çünkü dün el-Kaide olanlar bugün el-Nusra oldular, Heyet-u Tahrîru'ş-Şâm oldular, fakat kafa aynı kafa, tekfîrci ve insanları öldürmeye yönelik.

İpin ucu Siyonizm'in ve İngilizin elinde, sınırlarımızda Selefî-Vehhabî örgütleri patlamaya hazır vaziyette beklemekte ve içimizde de buna yandaşlık eden yataklık yapan olduğuna göre biz bu sorunu asla küçümseyemeyiz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
82
14
5
5
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Art Ankara

Kim olursa olsun haklıya haklı demekten başka yol yok, "Esas mesele ise Suriye sınırımızda gelişmektedir. Çünkü dün el-Kaide olanlar bugün el-Nusra oldular, ... Devamını Gör

Enes Caesar

Bunların maaşlarını avrupa birliği yatırıyor bizim kasadan sadece çadırlara gıdalara gidiyor

Tek Ton

şu islama buz gibi soğuk olan din cahili sevgili vatan perver Türk vatandaşlarına sesleniyorum cübbeli yi bu örgütlerle kıyaslamanız büyük hata bu adam Alla... Devamını Gör

Orçun

El nusra, IŞİD, El kaide ve nice selefi örgütler. Bunlar kendi dinlerini sunan ve kabul etmeyenleri katleden terör örgütleri! Ne yazık ki arap yarımadasında ... Devamını Gör