Görüş Bildir
Haberler
Baroni Takım Arkadaşlarıyla Vedalaştı

Baroni Takım Arkadaşlarıyla Vedalaştı

Batuhan
28.08.2014 - 16:36 Son Güncelleme: 28.08.2014 - 21:12

Baroni Takım Arkadaşlarıyla Vedalaştı

Yabancı sınırlamasından dolayı Fenerbahçe'de kendisine yer bulamayan Brezilyalı oyuncusu Cristian Baroni, takım arkadaşlarıyla vedalaştı.

Fenerbahçe, Brezilyalı oyuncusu Cristian Baroni ile yollarını ayırdı. Baroni, öğle saatlerinde takım arkadaşlarıyla vedalaştı.

Fenerbahçe resmi Twitter hesabı da Baroni'nin veda fotoğraflarını yayınladı.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe'de Sıcak Saatler...

Fenerbahçe'de Brezilyalı futbolcu Cristian Baroni'nin sözleşmesi feshedildi... Oyuncuya Karabükspor maçı öncesi plaket verilecek.

Sarı-lacivertli kulüp ayrılığı şöyle duyurdu:

'2009-2010 sezonundan bu yana Fenerbahçemize başarıyla hizmet eden Brezilyalı oyuncumuz Cristian Oliveira Baroni ile Türkiye Futbol Federasyonu’nun getirmiş olduğu yabancı oyuncu kısıtlaması nedeniyle bugün itibariyle zorunlu olarak yollarımız ayrılmıştır.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu, 31 Ağustos 2014 Pazar günü oynanacak olan Karabükspor maçı öncesi Cristian Baroni’ye bir teşekkür plaketi takdim edecektir.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak Cristian Baroni’ye kulübümüzün kapılarının ileriki dönemde de açık olacağını belirterek, bugüne kadar kulübümüz için vermiş olduğu tüm emek için teşekkür eder, bundan sonraki futbol kariyerinde başarılar dileriz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ'

YOBO DA GİDİYOR

Cristian ile birlikte Nijeryalı stoper Yobo ile de yolların ayrılması bekleniyor. İki futbolcunun bugün Samandıra tesislerine gideceği ve takımla vedalaşacağı öğrenildi.

Geçen sezon Bastia'da kiralık olarak forma giyen Krasic ise İspanya’nın Elche takımına 1 yıllığına kiralık olarak gidiyor. Bilindiği gibi Sarı-Lacivertliler, daha önce Miroslav Stoch’u Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Ain’e kiralamıştı.

HTSPOR / Ferudun NİĞDELİOĞLU

Kaynak: http://spor.haberturk.com/futbol/habe...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0