Görüş Bildir
Haberler
Çözenlerin %3'ünün Full Yaptığı Dikkat Testinde Başarılı Olabilecek misin?

etiket Çözenlerin %3'ünün Full Yaptığı Dikkat Testinde Başarılı Olabilecek misin?

Hugolina
30.06.2018 - 15:09

Bu dikkat testinde bakalım nasıl bir performans göstereceksin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Basit bir soruyla başlayalım. Neredeyse her gün uğradığımız AVM’lerin girişinde bulunan dönen kapılar kaç bölmelidir?

2. "999999999999699999999999999999" bu sayı dizisindeki farklı soldan kaçıncı sırada yer alıyor?

3. Bazı aylar 30, bazıları 31 çeker; peki kaç ayda 28 gün vardır?

4. Doktorunuz size 3 hap verdi ve bunları yarımşar saat arayla almanızı tavsiye etti. İlaçların tamamını bitirmeniz ne kadar sürer?

5. Bu şekilde sence hangi rakam gizli?

5. Bu şekilde sence hangi rakam gizli?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Buraya da bir harf gizledik, hadi onu da bul.

6. Buraya da bir harf gizledik, hadi onu da bul.

7. Şimdi diyelim ki sadece bir tek kibritiniz var, içinde bir gaz lambası, bir gaz sobası, ve bir de mum bulunan karanlık ve soğuk bir odaya girdiniz… Önce hangisini yakarsınız?

8. Biraz da matematik! 30'u yarıma bölüp 10 eklediniz, kaç etti?

9. Kabul ediyoruz bu soru biraz kazık. Klasik iskambil destelerinden hangi papaz serisinin bıyığı yoktur?

10. Geldik son soruya. Yukarıya bakmadan cevap verin :) Bu testi hazırlayan editörün isminde kaç tane "A" harfi vardır? :)))))

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Cin gibisin cin!

Sen ne kadar dikkatli birisin böyle. Ama sadece dikkat değil, sende; algı, zeka, konsantrasyon hepsi mükemmel bir uyum içinde. Senin gözünden mümkün değil bir şey kaçmaz. Halk arasında 'cin gibi' dedikleri kişi tam olarak sensin. Ayrıca bir işi yapmak istersen de tüm dikkatini toplar ve mutlaka yerine getirirsin, hiçbir şey sana engel olamaz. Bu yüzden çok başarılı olduğunu ya da olacağını söylemeden edemeyiz. Tebrikler!

Hiç fena değilsin!

Senin için mükemmel seviyede bir dikkate sahip olduğunu söyleyemeyiz ama yine de hiç fena değilsin. Sadece birden fazla şeyle karşılaştığında dikkatin hemen dağılabiliyor. Çevreden gelen farklı uyarıcılar senin odaklanmanı bir anda bozabiliyor. Aslında biraz bu konunun üstüne gidip uğraşırsan bu problemi hemen çözebilirsin. Sana güveniyoruz.

Senin dikkatin şaşmış!

Senin dikkatin inanılmaz dağınık. Ne yapsan ne etsen bir türlü kafanı toparlayamıyorsun. Aslında zekisin ama dikkatini bir noktaya toplamakta zorluk çektiğin için problem yaşıyorsun. Muhtemelen gün içerisinde çok fazla şey düşünüp kafana takıyorsun. Bu da senin başarına ya da hedefine ulaşmana engel oluyor. Biraz sakinleşip her şeyi akışına bırakmanı tavsiye ederiz…

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
715
263
244
132
121
67
67
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
TaçsızKraliçe

30'u yarıma bölüp 10 ekleyince nasıl 70 çıkıyor? :D

naleyisreal

yarıma bölmek 2 ile çarpmak demek

Yarıma bölmek konusunda problem yaşayan arkadaşlara basit bir örnekle anlatayım. 30 ekmekten kaç tane yarım ekmek çıkar? Bu soru gayet anlaşılır olmuştur san... Devamını Gör

Engin Türk

8de 8 yaptık papazda patladık, ben kağıt oyunu oynamıyorum ki :D