Görüş Bildir
Haberler
Çorum'da 3 Yaşındaki Bir Çocuğun Cinsel İstismar Sonucu Öldüğü İddiası: 2 Kişi Gözaltında

etiket Çorum'da 3 Yaşındaki Bir Çocuğun Cinsel İstismar Sonucu Öldüğü İddiası: 2 Kişi Gözaltında

Deniz Gök
08.10.2020 - 21:06 Son Güncelleme: 08.10.2020 - 21:10

Çorum Cumhuriyet Başsavcısı, cinsel istismar sonucu öldüğünden şüphelenilen 3 yaşındaki bir çocukla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı. Başsavcı, çocuğun annesi ile birlikte yaşadığı kişinin tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildiğini bildirdi.

Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre Çorum Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca, yaptığı yazılı açıklamada, dün 3 yaşındaki bir erkek çocuğun kalp rahatsızlığı gerekçesiyle annesi Z.B.A. ile annesinin birlikte yaşadığı B.Ç. tarafından sağ olarak Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildiğini belirtti.

Anne ve birlikte yaşadığı kişi mahkemeye sevk edildi

Anne ve birlikte yaşadığı kişi mahkemeye sevk edildi

Hastanede yapılan tıbbi müdahale esnasında sağlık görevlilerince çocuğun fiili livataya maruz kalmış olabileceği şüphesi üzerine adli soruşturma başlatıldığını aktaran Ağca, şöyle devam etti:

'Hastaneye getirilen erkek çocuğun yapılan müdahalelere rağmen ölmesi üzerine şüphelilere yönelik gözaltı, arama ve el koyma ile dijital materyaller üzerinde inceleme ve moleküler genetik inceleme yönünde koruma tedbirlerine başvurulmuştur. Şüpheliler, İl Emniyet Müdürlüğünde ifadelerinin alınmasına müteakip Cumhuriyet Başsavcılığımıza sevk edilmiştir. Her iki şüpheli üzerlerine atılı 'Nitelikli kasten öldürme ve ölümle neticelenen çocuğa karşı cinsel istismar' suçlarından tutuklanmaları talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilmiştir.'

Ahmet Fatih Ağca, adli soruşturmanın her türlü ihtimal gözetilerek sürdürüldüğünü de kaydetti.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
424
151
83
16
6
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tom lee jones

Allah belanizi versin.

OCREATUS

Allah belanızı versin. Çocuk tecavüzlerine idam gelsin. Bu nedir bıktık arkadaş ya yazık ya yaşamaktan bıktık ufacık çocuk daha ya insan mısınız siz be verin... Devamını Gör

deren k.

bi allah varsa belanızı versin. devlet böylelerini toptan hadım etmeli.