Görüş Bildir
Haberler
Columbia'nın Dayanıklı ve Konforlu Montlarında Büyük Kasım Fırsatları

etiket Columbia'nın Dayanıklı ve Konforlu Montlarında Büyük Kasım Fırsatları

Kübra B.
22.11.2023 - 11:57 Son Güncelleme: 24.11.2023 - 10:53

Kış aylarının soğuk ve sert yüzüne karşı en büyük kalkanınız, şüphesiz kaliteli bir outdoor monttur. İşte bu noktada, outdoor giyimde öncü markalardan Columbia'nın sunduğu, rüzgar ve su geçirmez montlar devreye giriyor. Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında, Columbia'nın seçkin mont koleksiyonunda başlayan indirimlerle, kışı hem stil sahibi hem de konforlu geçirmeniz mümkün. İşte Columbia'nın en gözde montlarından bazıları ve kullanıcı yorumları:

Bu ürünlerin indirim oranları ve fiyatları zaman içinde değişebilir, bu yüzden fırsatları kaçırmamak için hızlı davranmakta fayda var. 

Bu içerik 20.11.2023 tarihinde oluşturulmuş, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Stok durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.” 

Kaynak: https://www.mynet.com/dayanikli-konfo...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Çok satanlarda ilk sırada yer alan Columbia Powder Lite Erkek Mont

Çok satanlarda ilk sırada yer alan Columbia Powder Lite Erkek Mont

Omni-Heat Reflective kaplaması sayesinde ince yapısına rağmen sizi sıcak tutuyor. Hafifliği ve şık tasarımıyla dikkat çekerken, fermuarının biraz sıkı olması yeni olmasından kaynaklanıyor. Beden seçiminde dikkatli olmanız gerekiyor; geniş omuzluysanız bir üst bedeni tercih etmelisiniz.

Fiyatı 2.633 TL

Linki burada.

Çok beğendim. Üzerine tam oturdu. 176 cm 93 kg. Tavsiye ederim.

Columbia Erkek Powder Pass Kapüşonlu Kapitone Ceket

Columbia Erkek Powder Pass Kapüşonlu Kapitone Ceket

Dayanıklı ve konforlu olmasını sağlayan hibrit yapısıyla öne çıkan Columbia Erkek Powder Pass Kapüşonlu Kapitone Ceket,  tüm dış mekan maceralarında kuru kalmanızı sağlayan su geçirmez bir kumaştan yapılmış. Ayrıca, çene koruması ve scuba kapüşon özellikleri ile dikkat çekiyor. 

Linki burada.

Columbia ürünlerinin tamamına buradan göz atabilirsiniz.

Öncelikle fotoğraflardaki ürünün aynısının geldiğini söylemeliyim. Ürün dar kesim, kolları da dar, vücuda yapışıyor. Boyum 179 cm, kilom 90, biraz göbeğim var, M beden tam üzerime oturdu. 23 kilo daha fazlam olsa olmazdı yalnız. Kol boyu çok iyi, ürün yağmur geçirmiyor. Sadece gömlekle 10 derece sıcaklıkta giydim, üşümedim, kazak ile 5 dereceye kadar giyilebileceğini düşünüyorum. Daha aşağı sıcaklıklar için uygun değil. Zaten çok ince ve hafif bir mont. Uygun fiyat için Amazon'a teşekkürler.

Powder Lite Mid Kadın Mont

Powder Lite Mid Kadın Mont

Sıcak Termaratör İzolasyonu, termal yansıtıcı astarı sayesinde vücut ısınızı koruyarak, su geçirmez bir kılıf içinde konforlu bir deneyim sunar. İki yönlü ana fermuarı, aktivite esnasında çok yönlü kullanım ve ısı kontrolü sağlar. Ekstra sıcaklık ve güvenlik için tasarlanmış rahat bir kapüşon ve iki fermuarlı cep ile öne çıkan bu mont, soğuk hava koşullarında sıcak bir dokunuş sağlayan harika bir seçenektir.

Linki burada.

Gayet güzel. Beden konusunda sıkıntı olmaması için almadan önce dikkatli araştırın.

Columbia Erkek Mission Air Interchange Ceket

Columbia Erkek Mission Air Interchange Ceket

Bu çok yönlü ceket, poların yağmurluğa monte edilebilir özelliğiyle kış için ideal. Yağmurluk olarak kullanıldığında biraz geniş olabileceğini unutmayın.

Linki burada.

Ürün sağlam bir şekilde bana ulaştı. Bedenini seçerken Beden tablosuna göre değil satın alanların yorumlarını okuyarak satın aldım. Benim boyum 1,73 m kilom 78 kg göğüs 101 cm. M beden aldım bana iyi oldu. Hatta biraz bol ama içine soğuk havalarda kazak giyince tam olacağını düşünüyorum. Rengi resimde görülenden bir ton koyu mavi gibi görünüyor ve ben çok beğendim. Almak isteyenlere tavsiye ederim.

Columbia Erkek Buck Butte Yalıtımlı Kapüşonlu Kapitone Ceket

Columbia Erkek Buck Butte Yalıtımlı Kapüşonlu Kapitone Ceket

ShadowRipstop naylon malzemesinden üretilmiş olan bu ürün, suya karşı dayanıklı bir kabuk yapısına sahiptir. İçerisinde yer alan suni tafta kuş tüyü, kullanıcısına eşsiz bir sıcaklık ve konfor deneyimi sunar. 

Linki burada.

178 boy 68 kilo S beden tam uydu . Özellikle beden tablosundaki ölçüleri baz alarak sipariş verdim. Bu şekilde yapılmasını tavsiye ederim.Mont çok aşırı soğuk iklimlerde zayıf kalabilir ama ortalama olarak gayet sıcak tutacağını söyleyebilirim.Columbia kalitesi tartışılmaz ve Amazon sayesinde oldukça uygun fiyata alabildim. Kesinlikle tavsiye edebilirim

İçeriğin Devamı Aşağıda

Columbia Powder Lite Mont

Columbia Powder Lite Mont

Hızlı teslimatı ve uygun fiyatıyla kullanıcıların gönlünde taht kurmuş Columbia Powder Lite Mont, duruşu ve kalitesiyle beklentileri karşılıyor.

Soğuk hava koşullarında bile üstün ısı yalıtımı ve sıcaklık hissi sağlayan OmniHeat reflektör teknolojisine sahiptir. Ayrıca, hafif yağışlarda bile sizi koruyacak su geçirmez kumaşa sahip olan bu mont, ekstra ısı sağlamak için termaratör izolasyonu özelliğiyle de öne çıkmaktadır.

Fiyatı 3.252 TL

Linki burada.

3 günde teslim edildi, çok kaliteli bir ürün aldım. Fiyatı da çok uygundu. Teşekkürler efsane cuma.

Columbia Powder Lite Erkek Mont

Columbia Powder Lite Erkek Mont

Omni-Heat Reflective kaplaması sayesinde ince yapısına rağmen sizi sıcak tutacak Columbia Powder Lite Erkek Mont, Columbia montlar arasında en uygun fiyatlısı. 

Linki burada.

Columbia ürünlerinin tamamına buradan göz atabilirsiniz.

Ürünün içinde oldukça büyük bir bölümünde Omni-Heat Reflective kaplaması var. Bu mont ince olmasına rağmen soğuk havalarda bu özelliğinden dolayı sıcak tutacaktır. Çok hafif. Dış görünüşü güzel.

Fermuarı biraz zor çekiliyor. Yeni olmasından kaynaklı sanırım. Boy 1.82, kilo 95 M beden bana küçük geldi. Eğer biraz omuzlarınız geniş ise bu boy ve kilo için kesinlikle L beden gerekiyor.

Columbia Erkek Watertight II Ceket

Columbia Erkek Watertight II Ceket

Suya dayanıklılığı ve günlük kullanım için yeterliliğiyle öne çıkan bu ceket, yağmurluk ve rüzgarlık kullanım için 1 numara.

Fiyatı 3.024 TL

Linki burada

Modadan elektroniğe, ev yaşamdan kozmetiğe Gülümseten Kasım Fırsatları'nda yer alan ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

Ürünü Amazon Almanya satıcısından, Türkiye fiyatından çok ucuza orijinal olarak aldım. Bedenimi görmek için aynı ürünü kendim mağazasında denedim, birebir gelen ile aynı. Suya dayanımı çok yüksek şehir içi günlük kullanımdı fazlası ile yeterli.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Enes Altan

3,5 k montun neyi fırsat lan taşak mı geçiyonuz

Castiel

Ulen fiyatına göre çok pahalı ve incecik montlar markaylamı ısınıcak insanlar.

Selam Özbakan

reklam mı yapıyorsunuz yoksa parasını mı vereceksiniz