Görüş Bildir
Haberler
Columbia Montlarda Büyük İndirim! Yılın Son Fırsatlarında Günün Öne Çıkan İndirimli Ürünleri

etiket Columbia Montlarda Büyük İndirim! Yılın Son Fırsatlarında Günün Öne Çıkan İndirimli Ürünleri

Kübra Bürümlü
14.12.2023 - 12:39 Son Güncelleme: 17.12.2023 - 17:38

Amazon'un Prime üyelerine özel yılın son fırsatları kampanyasında birbirinden güzel indirimler sizi bekliyor. Günün fırsatları arasında yer alan bu ürünlerin indirim oranları ve fiyatları zaman içinde değişebilir, bu yüzden fırsatları kaçırmamak için hızlı davranmakta fayda var. Zaman kaybetmeden sepetinize eklemeniz gereken ürünlere gelin birlikte bakalım.

Bu içerik 14.12.2023 tarihinde oluşturulmuş, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Stok durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir.

Bu içerik marka iş birliği içeriyor.” 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Columbia Erkek Mission Air Interchange Ceket

Columbia Erkek Mission Air Interchange Ceket

OmniTech teknolojisi ile donatılmış entegre sistem, muazzam bir hava geçirgenliği sunarken, suya karşı da mükemmel bir direnç sergiler. Bu sofistike teknoloji, kullanıcılara hem hava koşullarına karşı üstün koruma sağlar, hem de konforlu bir kullanım deneyimi sunar.  Dahası, ürünün polar astarı, soğuk hava koşullarında bile sıcak ve rahat bir kullanım imkanı tanır. Bu üç bileşenin birleşimi, ürünü her türlü hava koşulunda ideal bir seçenek haline getirir. 

Buradan ulaşabilirsiniz.

Normalde L beden kullanan biri olarak, 1.74 boy ve 85 kilo M beden dış montta bile bir tık fazla gelebiliyor. ama iç polar gayet iyi. Türkiye fiyatları ile kıyaslanınca gerçekten buradan almak gayet mantıklı. Columbia kalitesi ise kesinlikle tartışılmaz. Ürün kumaşı, sıcak tutma hissiyatı vb. gerçekten mükemmel.

Columbia Powder Lite Hooded Erkek Mont

Columbia Powder Lite Hooded Erkek Mont

Omni-Heat Reflective kaplaması sayesinde ince yapısına rağmen sizi sıcak tutuyor. Hafifliği ve şık tasarımıyla dikkat çekerken, fermuarının biraz sıkı olması yeni olmasından kaynaklanıyor. Beden seçiminde dikkatli olmanız gerekiyor; geniş omuzluysanız bir üst bedeni tercih etmelisiniz.

Burada

Aldığım en iyi mont. 0 derecede tişört ile çıkabiliyorum.

Columbia Powder Lite Erkek Mont

Columbia  Powder Lite Erkek Mont

Omni-Heat Reflective kaplaması sayesinde ince yapısına rağmen sizi sıcak tutacak Columbia Powder Lite Erkek Mont, Columbia montlar arasında en uygun fiyatlısı.

Burada.

Aynı ürünü Türkiyeden alacak olsanız iki veya üç katı fiyat ödemeniz gerekecek o nedenle tercih ettim. Kargo süresi planlanandan daha hızlı oldu. Tam bedeninizi alin. Kolları biraz geniş gibi diğer kısımlar tam oldu. 1.70 boy 73 Kg icin s beden aldım tam oldu.

Columbia Erkek Watertight II Ceket

Columbia Erkek Watertight II Ceket

Konforlu bir ceket olan Columbia Erkek Watertight II Ceket, yılın her zamanında tercih edilebilir; yürüyüşler, parkur koşuları ve diğer açık hava etkinlikleri için mükemmel bir seçimdir. Bu ceket, kullanışlı bir boydan boya fermuar, sabitlenmiş ve ayarlanabilir bir kapüşon, suya karşı dayanıklılık ve OmniTech teknolojisi ile donatılmıştır. İki fermuarlı cep, ellerinizi sıcak ve güvende tutar. Ayarlanabilir bir büzme ipi ile birlikte, bu ceket kolaylıkla kendi cebine sığabilir ve taşınabilir.

Linki burada.

Ürün gercekten başarılı ve tr deki mağazanın 3 te 1 fiyatına. Direkt kendi bedenimi aldım ve oldu.

Vans WM Ward Platform Kadın Ayakkabı

Vans WM Ward Platform Kadın Ayakkabı

Vans Classic Old Skool'dan ilham alan Ward Platform, en sevilen ayakkabılardan biri. Günün fırsatları arasında yer alan bu ayakkabının fiyatı 1.307,73 TL'ye düşmüş. 

Buradan ulaşabilirsiniz.

Başka bir siteden aynı fiyata aldığım ürün çok kötü bir çakma çıkınca Amazon'dan yurt dışından sipariş ettim. Kısa sürede İtalya'dan Amazon tarafından gönderildi. Ürün kesinlikle çok kaliteli ve orijinal. Gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Levi's 724 High Rise Straight Jean Pantolon Kadın

Levi's 724 High Rise Straight Jean Pantolon Kadın

2.299 TL yerine 879,90 TL fiyatıyla burada sizi bekliyor. 

Çok beğendim kalıbı muhteşem ambalaj korunaklı kargo hızlı teşekkürler.

Puma Ess Hooded Padded Jacket Erkek Günlük Mont

Puma Ess Hooded Padded Jacket Erkek Günlük Mont

Sahip olduğu rainCELL, egzersiz esnasında yağmur ve neme karşı koruma sağlamak amacıyla geliştirilmiş bir teknolojidir. Öte yandan, warmCELL adı verilen teknoloji, egzersiz yaparken vücut ısısını dengede tutmayı hedefler ve soğuk havada nefes alabilme yeteneği ile sizi sıcak tutar. Ayrıca, windCELL teknolojisi, rüzgarın olumsuz etkilerine karşı koruma sağlayarak egzersiz esnasında konforunuzu artırmak için tasarlanmıştır. Bu üç teknoloji, spor ve egzersizlerinizi daha verimli ve konforlu hale getirmek için bir araya getirilmiştir

2.187 TL yerine 1.913,90 TL fiyatıyla burada.

Çok rahat kesim sağlam kumaş ve hafif.

Skechers Kadın D'lites Jungle Adventure

Skechers Kadın D'lites Jungle Adventure

En beğenilen ayakkabılardan biri olan Skechers Kadın D'lites Jungle Adventure, günün fırsatları arasında yüzünüzü güldürecek fiyatıyla burada sepete eklemenizi bekliyor.

Ayak numaram genelde 37,5 ama yorumlara bakarak 37 aldım tam oldu. Gönderen firmaya teşekkür ederim 10 gün gibi sürede elime ulaştı. Türkiye deki fiyatın çok daha ucuzuna aldım. Ürün orijinal. Almak isteyenlere tavsiye ederim. Teşekkürler Amazon.

Levi's Erkek The Trucker

Levi's Erkek The Trucker

2.099 TL yerine TL1.649,90 TL fiyatıyla burada.

MERRELL MOAB 3 MID GTX Ayakkabı Kadın

MERRELL MOAB 3 MID GTX Ayakkabı Kadın

5.718 TL yerine 3.999,90 TL fiyatıyla fırsat bitmeden buradan sepetinize ekleyebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CAMPER Erkek Deri Ayakkabı Camaleon

CAMPER Erkek Deri Ayakkabı Camaleon

4.499 TL yerine 3.187,90 TL fiyatıyla burada.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Lusitano

Adblock'tan kurtulmanın yolu, reklamı haber şeklinde servis etmek. Akıllıca ama umarım bunu da engelleyen reklam engelleyiciler çıkar...