Görüş Bildir
Haberler
Çölde Kayboldu, 6 Gün Karıncayla Beslendi

Çölde Kayboldu, 6 Gün Karıncayla Beslendi

Onedio Medya
14.10.2015 - 13:09

Avustralya'da Reg Foggerdy adlı 62 yaşındaki adam deve avındayken kayboldu. Ülkenin batısındaki Great Victoria Çölü'nde kardeşiyle avlanırken kaybolan Foggerdy, 6 gün sonra canlı bulundu. Seyrek bitki örtüsüne sahip çöldeki sıcaklığın ise zaman zaman 40 dereceye yaklaştığı belirtildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pasifik ülkesi Avustralya'da macera filmlerine konu olacak cinsten bir olay yaşandı. Ülkede yaşayan Reg Foggerdy adlı adam, çıktığı çöl avında kaybolduktan 6 gün sonra canlı olarak bulundu. 62 yaşındaki adamın siyah karıncalar yiyip, çölde seyrek olan ağaçların gölgesinde yatarak hayatta kaldığı belirtildi.

Foggerdy'in 6 gün boyunca susuz hayatta kalması ise herkesi şaşırttı. Bölgedeki polis departmanının verdiği bilgilere göre Reg Foggerdy, Avustralya'nın batısındaki Great Victoria Çölü'ne deve avlamak için gitti. Kardeşi ile beraber orada olan ve daha sonra kaybolan Foggerdy'nin üzerinde tişört, şort, bir şapka ve parmak arası terlik vardı.

Çöldeki ısının ise zaman zaman 40 dereceye yaklaştığı belirtildi. Kaybolduğu yerden 15 kilometre uzaklıkta bulunan eski madenci Foggerdy, ağacın altında otururken bulundu. Adamı bulduklarında son derece susuz, şaşırmış olduğunu ve hayal dünyasında yaşamaya başladığını söyleyen polis amiri Andy Greatwood, “O iki gün boyunca ağacın altında oturmuş ve karınca yemiş, bu şekilde hayatta kalma süresini uzatmış. İyi haber ise oturuyor ve konuşuyor olmasıydı. Onun bu şartlarda susuz kurtulması muhtemelen iyi şans ya da mucize olarak değerlendirilebilir.” dedi.

Reg Foggerdy bulunduktan hemen sonra sıvı verildi. Foggerdy, daha sonra Kalgoorlie Hospital Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanenin verdiği bilgilere göre Reg Foggerdy'nin durumu şu anda stabil. Foggerdy'nin karısı ise eşinin canlı olarak bulunduğu haberini aldıktan sonra çok ağladığını söyledi. Bunun kendisi için büyük bir sürpriz olduğunu söyleyen 41 yaşındaki Arlyn Foggerdy, “Susuz ve yiyecek olmadan kurtulmak bir mucize.” dedi.

Zaman

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
5
3
2
1
0
0