Görüş Bildir
Haberler
Çok Yakışacağından Eminiz! Sizi Adeta Bir Moda İkonuna Dönüştürecek Büstiyerler

etiket Çok Yakışacağından Eminiz! Sizi Adeta Bir Moda İkonuna Dönüştürecek Büstiyerler

Sena Yiğit
07.04.2022 - 10:57

Son zamanlarda en çok dikkat çeken trend büstiyerleri sizin için derledik. Her stil sahibi kadının dolabında bulundurması gereken bir parça olduğunu düşündüğümüz büstiyer, hem şık hem de oldukça zarif modellere sahip... Gelin, kullanıcıların favorisi olmuş birbirinden şık 11 modeli birlikte mercek altına alalım.

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bu deri büstiyeri görmelisiniz!

1. Bu deri büstiyeri görmelisiniz!

Son zamanların modası deri büstiyer ile olduğunuzdan daha seksi gözükmeniz mümkün. Kombinlerinize şıklık getireceğinden eminiz. 

Fiyatı 120TL. Tam kalıp bu ürüne ulaşmak için tıktık.

2. Zebra baskısına tutulduk.

2. Zebra baskısına tutulduk.

Farklı tasarımı ile dikkat çeken bu model, adeta  büstiyerlerin çekiciliğini kanıtlıyor. Zebra baskısı ile farklılık sizinle olsun. Derin dekoltesi ile göğüslerinizi ortaya çıkaracak. Buraya tıklayın

Fiyatı 100TL.

3. Kare yaka bu sezon da moda…

3. Kare yaka bu sezon da moda…

Kullananların oldukça memnun kaldığı, yaz aylarında kurtarıcı parça olarak kullanabileceğinizi düşündüğümüz bu model, bizce dolabınızda bulunması gereken parçalardan biri. Buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Fiyatı sadece 97TL.

4. Peki, satenin çekiciliği😍

4. Peki, satenin çekiciliği😍

Taş askı detayı ile gece hayatınızda tercih edebileceğiniz bu model, size çok yakışacak. Saten kumaşı ve ilgi çekici rengine bayıldık. Ürünü incelemek isterseniz link burada.

Fiyatı sadece 105TL.

5. Siyah olmazsa olmaz diyenlere…

5. Siyah olmazsa olmaz diyenlere…

Son zamanlarda öne çıkan korse modellerden biri olan bu büstiyer, kendine has tasarımı ile oldukça dikkat çekiyor. Derin dekoltesi ile göğüslerinizi ortaya çıkaracak bu modele şans vermeye ne dersiniz? Tıklayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 3 farklı renk skalasıyla sizlerle…

6. 3 farklı renk skalasıyla sizlerle…

Yumuşacık dokusu ve incecik kumaşıyla beğeninizi kazanacağından eminiz. Sırtındaki fermuar detayına bayıldık. Şans vermek isterseniz tıklayın.

Fiyatı sadece 150TL.

Daha fazla model burada

7. Sade ve şık.

7. Sade ve şık.

Vücudunuzun hatlarını ortaya çıkarır. Pudra pembesinin ön planda olduğu bu büstiyerle oldukça zarif gözükeceksiniz. Buradan ulaşın.

Kendi bedeninizi alabilirsiniz, çok şık ve kaliteli...

8. Dantel aşkına!

8. Dantel aşkına!

Siyah balen detaylı, dantel bu büstiyer oldukça revaçta. Gece hayatınızda kombinlerinizin star parçası olacağından eminiz. Kullanıcıların favorisi olmuş bu ürün, vücudunuzun hatlarını çıkarmak için yaratılmış. Buraya tıktık.

Fiyatı 150TL.

9. Fark yaratın!

9. Fark yaratın!

Sırt dekoltesini oldukça şık bulduğumuz bu model, size çok yakışacak. Özel davetlerinize de yakışacağını düşündüğümüz büstiyere göz atmak isterseniz link burada.

Fiyatı sadece 95TL.

10. Dantel sevenler için…

10. Dantel sevenler için…

Rengi ve dantel detaylarıyla sizi tatlı, seksi gösterecek bu model Penti’den… Kalitesini bilenler bilir. Yumuşacık dokusu ve zarif görüntüsüyle vazgeçilmeziniz olacağından eminiz. Buraya tıklayın.

Daha fazla model için tıktık

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Balen detaylar bu sezon çok moda!

11. Balen detaylar bu sezon çok moda!

Zarif ve bir o kadar seksi tasarımı bizi büyüledi. Straplez, balen detaylarıyla son zamanlarda oldukça denk geldiğimiz bu büstiyer kullanıcıların favorisi. 

Ürüne ulaşmak isterseniz buraya tıktık.

Daha fazla model büstiyer için tıklayın

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın