Görüş Bildir
Haberler
Artık Tırnaklar Daha Renkli! Evde Nail Art Yaparken Kullanabileceğiniz Ürünler

etiket Artık Tırnaklar Daha Renkli! Evde Nail Art Yaparken Kullanabileceğiniz Ürünler

Sena Yiğit
31.03.2022 - 09:15

Kim istemez ki desenli ve renkli tırnakları olsun. Yapımı oldukça basit olan nail art için binlerce model, desen ve renk seçeneği vardır. Sizler nail art tekniklerini evinizde de uygulayabilesiniz diye oldukça işinize yarayacak ve size pratiklik sağlayacak ürünleri derledik. Gelin, hep beraber listemizi inceleyelim.

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mükemmel şekillere ne dersiniz?

Mükemmel şekillere ne dersiniz?

Damgayı palete bastırın ve tırnağınıza uygulayın, dilediğiniz şekil tırnağınıza çıkmış olacak. İşte bu kadar basit. Buradan ulaşın

Hepsi çok güzel, gecikmeden elime ulaştı. 3 tane de oje yollamışlar, çok kibarlar teşekkürler ❣️🙏🏻Daha fazla nail art için kullanabileceğiniz ürünler burada

Ombre tırnak isteyenler için...

Ombre tırnak isteyenler için...

Farklılık arayanlardansanız bu ürüne ihtiyacınız var. 

Tırnaklarınızda renk tonlarının açıktan koyuya gitmesini istiyorsanız bu ürünle mümkün. Ombre tırnaklar son zamanlarda oldukça revaçta, modadan uzak kalmak istemeyenlerdenseniz buraya tıklayın

Tırnaklarında yenilik arayanlara…

Tırnaklarında yenilik arayanlara…

Tırnaklarınıza kadife toz ile uyumlu rengi sürdükten sonra cımbızla bir miktar tozdan alarak kurumamış ojenize dökün. Hepsi bu kadar. Buraya tıktık

Bu set sadece 35TL.

Daha fazla nail art için kullanabileceğiniz ürüne buradan ulaşabilirsiniz

Nail art artık çok kolay!

Nail art artık çok kolay!

Bu stickerları biz çok beğendik. Görüntüsünün oldukça hoş durduğu, kullananların favorisi olmuş bu model soyulmaz, dökülmez. Uzun kullanımlar için tercih edebileceğiniz bu ürün sadece 30TL. Buradan ulaşın.

Stramperlar çok işinize yarayacak.

Stramperlar çok işinize yarayacak.

Son zamanlarda revaçta olan bu ürün, tırnaklarında farklılık arayanların tercihi. Kolay kullanım sunan bu ürünle, tırnaklarınıza yeni dokunuşlar eklemek isterseniz tıklayın.

Gerçekten çok güzel, yanındaki hediye içinde ayrıca teşekkür ederim. Hızlı kargo ve kaliteli ürün, tavsiye ediyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu modele ne dersiniz?

Bu modele ne dersiniz?

Trend bir görünüm elde etmek için tercih edebileceğiniz bu stickerlarla nail art hem kolay hem de şık. Günlük kullanımlarınızda sizi stil sahibi yapacak. Buradan ulaşabilirsiniz.

Daha fazla nail art için kullanabileceğiniz ürüne buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz

İhtiyacınız olan her şey bu sette.

İhtiyacınız olan her şey bu sette.

İstediğiniz deseni tırnağınıza uygulamanıza yarayacak bu setle, benliğinizi tırnaklarınıza yansıtın. Yeni başlayanların oldukça işine yarayacağından eminiz. Burada

Fiyatı 50TL.

Işıl ışıl bir görüntü için…

Işıl ışıl bir görüntü için…

Ev kullanımı için mükemmel bir tercih olan bu sette, yok yok. Taşlardan bantlara, fırçalardan törpüye kadar her şey var. Ne isterseniz yaratabilirsiniz. Tırnaklarınızdaki zarif ve şık görüntünün tadını çıkarmak isterseniz link burada.

Taşları sevenlere bir öneri de bizden.

Taşları sevenlere bir öneri de bizden.

Kaliteli yapısı ve farklı boyutlarıyla hoş bir görüntü elde etmeniz mümkün. Hem makyajlarınızda da kullanabilirsiniz. Kullanıcıların favorisi olmuş bu taşlara şans vermek isterseniz burada sizi bekliyor.

Eşsiz desenler yaratmak artık çok kolay!

Eşsiz desenler yaratmak artık çok kolay!

Renklerine bayıldık. Tırnak süsleme folyosu ile tırnaklarınızda şeritler oluşturun. İncecik şeritleri tırnaklarınız küçükse bile kullanabilirsiniz. Buradan ulaşabilirsiniz.

Bayıldım, ne ararsanız mevcut kesinlikle alın derim🥰

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tarzınızı tırnaklarınıza yansıtın!

Tarzınızı tırnaklarınıza yansıtın!

Farklı uç ve boyutlarıyla hayalinizdeki tırnakları yapabileceğiniz bu sete bayılacaksınız. İlgi çekici renkleri ve kolay kullanımı ile sevdiğinize de güzel bir hediye olabilir. Buraya tıklayarak ulaşın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın