Görüş Bildir
Haberler
Çok Kısa Sorularla Senin Çaycı mı Kahveci mi Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Çok Kısa Sorularla Senin Çaycı mı Kahveci mi Olduğunu Söylüyoruz!

Sen çay içmeyi daha çok seviyorsun kahve içmeyi mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Bu köpeklerden hangisi en tatlı olanı?

4. Peki bu kedilerden hangisi daha tatlı?

5. Bu doğa fotoğraflarından hangisi en iyisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu yiyeceklerden hangisi daha lezzetli gözüküyor?

7. Bu tatlılardan hangisini tercih edersin?

8. Son olarak sen ne kadar çay/kahve bağımlısısın? Puanla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Çaycısın!

Çaycısın!

Testimize verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle çaycısın! Çay içmek senin için bir yaşam biçimi. Günün her saatinde istisnasız çay içebilirsin. Çay tiryakisisin desek yalan söylemiş olmayız. Yorgunluğunu da çayla gidermeyi tercih ediyorsun, hararetini de... Sevdiğin insanlarla oturup karşılıklı çay içmek, senin en sevdiğin aktivitelerden biri. Aynı zamanda çayın kalitesinden de senden iyi anlayan yok. Eee, yılların tecrübesi konuşuyor burada. Demlemekte de üstüne yok bu arada. Bak bizim bile canımız çekti şimdi. Bir çay mı içsek? :)

Kahvecisin!

Kahvecisin!

Testimize verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle kahvecisin! Her gün mutlaka bir tane kahve içiyorsun. Kahve içmek, senin en keyif aldığın şeylerden biri olabilir. Onun güzel kahve kokusu, senin resmen aklını başından alıyor. Şöyle güzel bir şarkı çalarken ya da evde oturmuş keyif yaparken kahve içmek senin için gerçekten önemli. Çünkü hayattan böyle anlarda keyif alıyorsun sen.Bir yandan çeşitli kahveleri denemeyi de seviyorsun, her bir kahve senin için ayrı bir heyecan demek. Bizim için de bir kahve içsene. :)

Hem çaycısın hem kahvecisin?

Hem çaycısın hem kahvecisin?

Testimize verdiğin cevaplara göre senin keskin bir seçimin yok. Moduna göre tercihlerin ediyorsun hep. Bazen canın çay ister, kalkıp demlersin. Bazen de gider kahve yaparsın. Bu durum pek belli olmuyor. Hayatta da böyle. Çok keskin virajların insanı değilsin. Garanticisin, kararlarını alırken her zaman sakin kafayla düşünürsün. Sen sakin kararların insanısın, hiç fevri değilsin. Aynı zamanda da zevkine düşkünsün, her zaman zevkine göre karar verirsin. Peki ya şimdi canın ne içmek istiyor? :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
318
215
64
51
39
19
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
melike doğan

hem çaycı hem kahveci değilim sadece kahveciyim bunu bilemedin onedio:(

Nizam

ikisini de sevmem ama ice tea vazgeçilmezim

Pelinsu

Kahveciyim🤷🏼‍♀️