Görüş Bildir
Haberler
Çok Az Kişinin İzlediğini Düşündüğümüz Zap Yaparken Ekrana Kilitleyen 15 TV Programı

etiket Çok Az Kişinin İzlediğini Düşündüğümüz Zap Yaparken Ekrana Kilitleyen 15 TV Programı

Her ne kadar 'Ayy ben TV izlemiyorum, aptal kutusu, gereksiz bir şey.' gibi cümleler moda olsa da televizyon devasa kitlelere ulaşıyor ve tahtını da yıllarca koruyacağa benziyor. Uydusundan, full +full extra paketine kadar yüzlerce kanal görüyoruz. Ancak ne izlediğimiz sorulduğundan genelde popüler, herkesin bildiği ve reyting ölçümlerinde de izlenilirliği görünen popüler programları söylüyoruz. O Ses Türkiye, Vatanım Sensin vs. Peki aslında çok izlenen ama öylesine bakıp geçtiğimiz programlar? İşte onları derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ağır Yaşamlar

1. Ağır Yaşamlar

Halk arasında bilinen adıyla 'Şişmanlar'. Yatmaya doğru zap yaparken izlemekten kendimizi alamadığımız ibret yüklü bir program.

2. Benimsin

2. Benimsin

Halk arasında bilinen adıyla 'Hintler'. Basit olay ağı, pek bir aksiyon sunmayan sahneleri, abartılı kostümleri ve elbette retina delen renkleriyle özellikle ev hanımlarının Game of Thrones'u.

3. Haraç Mezat

3. Haraç Mezat

O konteynırlardan kaç paralık malzeme çıkacak? Satabilecekler mi? Günü zararla mı kapatacaklar derken insanı hipnotize edip ekran karşısına çivileyen bir program.

4. Kelime Oyunu

4. Kelime Oyunu

Ali İhsan Varol'un kaliteli sunumuyla yıllardır ekranlarda dönen, olumlu tepkiler alan ama ne hikmetse büyük kanallara transfer olamamış ekranların en kaliteli programlarından biri.

5. Pazar Keyfi Nostalji

5. Pazar Keyfi Nostalji

RTÜK sağolsun sansürlerden 15 sene önce ailece izlediğimiz şeyi şu an bipsiz, buzlamasız izleyemesek de ünlülerin renkli yaşamlarını hatırladığımız adeta bir Eski Türkiye kesidi. Zaplarken kilitlenmemek mümkün değil.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ömür Dediğin

6. Ömür Dediğin

Kim ne derse desin Türk ekran tarihinin en özgün işlerinden biri. İnsan hayatının bir açıdan baktığımızda ne kadar uzun başka açılardan baktığımızda ne kadar kısa ve sürükleyici olduğunu gösteren, aslında her ferdin kendi romanının baş karakteri olduğunu gözler önüne seren bir program.

7. Avrupa Yakası (Tekrar)

7. Avrupa Yakası (Tekrar)

Televizyon tarihimizin uzun soluklu olduğu kadar bir o kadar da efsane olan sitcomu Avrupa Yakası'nın tekrarları a2 TV'de yayınlanıyor. Sansürlü mansürlü gideri var.

8. Gökhan Taşkın ile Gece Hattı

8. Gökhan Taşkın ile Gece Hattı

Dev fontlu yazıları, haber içeriklerini aptala anlatır gibi anlatması ve diğer birçok ilginçliğiyle ekranların en acayip haber programı. Bir Flash TV efsanesi.

9. Aşırı Pintiler

9. Aşırı Pintiler

TLC'nin Türk insanına bir hediyesi daha. Sıradan insanların sıradan hayatlarını izlemek ilgi çekici olabilir mi? Eğer bu insanlar cimlilikte seviyeyi Everest'e çıkardıysa evet.

10. Yiyecek Fabrikası

10. Yiyecek Fabrikası

Birçoğu ülkemizde satışta olmasa da gıda ürünlerinin üretim aşamalarını gösteren izlemesi aşırı zevkli Discovery Science programı. Çok dile getirilmese de çok izleyicisi var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Nasıl Yapılmış?

11. Nasıl Yapılmış?

Günlük hayatta çok kullandığımız ama nasıl üretildiğini pek de önemsemediğimiz ürünlerin üretimini gösteren bir program.

12. Dev Yapılar

12. Dev Yapılar

Çevremizde inşaat olunca inşaat sahasının etrafında tribün oluşturacak kadar iş makinelerini seven bir millet için harika bir program değil mi?

13. Jamie'nin Hızlı ve Kolay Yemekleri

13. Jamie'nin Hızlı ve Kolay Yemekleri

15 dakikalık 30 dakikalık gibi versiyonları olan bu program, aslında pişirilen yemekler damak tadımıza çoğu zaman uymasa da Jamie Oliver'ın pratikliği sayesinde kendini izletiyor.

14. Emlak Savaşları

14. Emlak Savaşları

Gayrımenkul bizim için bir ata sporu. Kendi yaşadığımız yer olmasa bile komşu ne kadar kira veriyor, karşı daireyi kaça satmışlar gibi konular en çok ilgimizi çeken mevzulardan. E bu mevzuları televizyonda görünce kilitleniyoruz ekrana haliyle.

15. Temizlik Hastaları

15. Temizlik Hastaları

Bazen trajik, bazen komik olan ilginç bir program.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
359
106
63
23
6
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

tlc💗ben 😂😂😂

Kornişonturşusu

aşırı pintileri bi kere izledim afakanlar bastı youtube dan bir bölüm izleyin gerçekten çıldırmışlar

yuuki

dunen izlemisdim

Pasif Kullanıcı

''nerede çok orada bokluk''