Görüş Bildir
Haberler
Çocuklara Verilebilecek En Eğlenceli Doğum Günü Hediyeleri

Çocuklara Verilebilecek En Eğlenceli Doğum Günü Hediyeleri

Doğum Günü Hediyeleri
18.07.2014 - 13:50 Son Güncelleme: 18.07.2014 - 14:16

Çocukları mutlu etmenin hiç zor olmadığını hepimiz biliyoruz. Ama doğum günü olan bir çocuğu o kadar hediye kargaşası içinde memnun etmek biraz zor olabilir. Çünkü alacağınız hediyenin diğer hediyelerden aşağı kalır bir yanının olmaması gerekiyor. 'Çocuğa doğum günü hediyesi ne alınır?' sorusunu kime yöneltirseniz yöneltin alacağınız yanıtlar hep aynıdır. Oyuncak, kıyafet ya da spor ayakkabı almaktan size de gına gelmedi mi? Biraz daha ilginç ve çocukların ilgisini çekebilecek hediye seçeneklerine yönelmenizde fayda var. Çocukların ilgi odağı olabileceğini düşündüğümüz güzel bir liste hazırladık. İşte o liste;

Kaynak: http://www.dogumgunuhediyeleri.com/
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hayvanlar alemi çocuk boy ölçer metre

1. Hayvanlar alemi çocuk boy ölçer metre

Çocuklara doğum günü hediyesi olarak, büyüme sürecini eğlenceli bir şekilde görebilecekleri boy ölçer metre almak en güzeli. 8 farklı modeli bulunan tasarım boy ölçer sayesinde tüm çocuklar eğlenceli bir büyüme süreci geçirecekler.

2. Dondurmatik

2. Dondurmatik

3 dakikada dondurma yapmanın keyfini çıkarmaya hazır olun! Yaz mevsiminde su içmekten çok dondurma yiyen çocuklar içine atılan buz parçaları ve dondurma tozuyla 3 dakika çalkalayarak yapılan bu dondurma makinesini çok sevecekler.

3. Su bombası kiti

3. Su bombası kiti

Yaz sıcaklarına uygun bir hediye önerisiyle karşınızdayız. Çocuklar için oyun denildiği zaman akan sular durur. Bir çocuğa büyüdüğünde bile hatırlayabileceği bir gün yaşatmak istiyorsanız onunla keyifli, daha önce hiç oynamadığı oyunlar oynayın. Su bombası kiti ile çocukların hafızasına kazınacak bir gün geçireceğiniz kesin..

4. Yeni nesil küçük boy çim adamlar

4. Yeni nesil küçük boy çim adamlar

Çocuklara yeşili sevdirmenin en eğlenceli yolu onları çim adamlarla tanıştırmak olacaktır elbet :) Ama bu çim adamlar sizin bildiklerinize benzemez. Eğlenceli karakterleriyle çocukların bir an önce yanından ayırmak istemeyeceği bu yeni nesil çim adamların 12 farklı modeli bulunmaktadır.

5. Fotoğraflı çocuk saati

5. Fotoğraflı çocuk saati

Üzerine doğum günü olan çocuğun fotoğrafını bastırabileceğiniz, her rakamı sevimli bir çocuğun temsil ettiği bu renkli saat verebileceğiniz en anlamlı hediyelerden..

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yemek vakti şaheserleri

6. Yemek vakti şaheserleri

Yemek yerken mızmızlanan tüm çocukları yemek yemeye teşvik edecek bu tepsi tüm annelerin gözdesi olacak. Üzerine çizim yapılabilen, şık bir tablo tasarımına sahip mini tepsi çocukların en büyük eğlencesi olacak.

7. Sihirli yumurta

7. Sihirli yumurta

Küçükken pamukta fasulye yetiştirmeyeniniz var mı? Fasulyenin gelişimini gözlemlemek ne kadar da keyifliydi ama öyle değil mi? Ama şimdiki minikler çok daha şanslı. Çünkü onların yetiştireceği fasulye sihirli.. Büyüdüğünde fasulyesi aracılığıyla farklı mesajlar veren bu sihirli yumurta çocuklara alınabilecek hayret verici hediyeler arasında başı çekiyor.

8. Kurbağa prens

8. Kurbağa prens

Öpülünce prense dönüşen kurbağanın masalını bilmeyen çocuk yoktur herhalde :) Suda bekletildiğinde prense dönüşen bu kurbağanın gelişimini gözlemlemek bir çocuk için en ilgi çekici eylemlerden.

9. Şeker makinesi

9. Şeker makinesi

Çocuklara şeker ya da çikolata alacağınızı söylediğinizde onlara istediğiniz her şeyi yaptırabilirsiniz. Mini şeker makinesi, çocukları ödüllendirmenin en eğlenceli yöntemi..

10. Cüceler bowling oyunu

10. Cüceler bowling oyunu

Sıradan oyuncakları bir kenara bırakıp farklı bir alana yönelmeye ne dersiniz? Çocuklara bowling oynamayı sevdirecek bu sevimli cüceler, eğlenceli dakikalar geçireceğiniz konusunda size garanti veriyor :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
8
5
4
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Elif Özdil

biraz daha 13-14 yaşlarında bir kıza hediye arıyorum yardımcı olursanız sevinirim...