Görüş Bildir
Haberler
Çocuklar İçin Akülü Tesla Model S Araba Geliyor

Çocuklar İçin Akülü Tesla Model S Araba Geliyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tesla ve Radio Flyer, çocuklar için akülü Tesla Model S üretmeye başlıyor. Elektrikli otomobil üreticisi Tesla, oyuncak üreticisi Radio Flyer ile anlaşarak aküyle çalışan bir Tesla Model S replikası üretmeye başladı.

Tesla Model S‘in çocuklar için tasarlanan akülü araba modelinin 3 farklı renk seçeneği bulunuyor. Akülü aracın hız sınırı maksimum 9 km/h, ancak ebeveynler bu sınırı dilerlerse 5 km/h olarak da ayarlayabiliyor. Akülü arabanın standart modeli 140 wH’lık lityum-ion bataryayla geliyor. Dilerseniz 50 dolarlık bir farkla 190 wH’lık bataryayla daha uzun oynanış süreleri de elde edebilirsiniz.

Ön siparişleri 499 dolarlık fiyatıyla başlayan akülü araba, Tesla sahibi ya da Tesla hayalini gerçekleştirememiş babaların 3-8 yaş arasındaki çocuklarına hediyesi olabilir. İlk şoförlük deneyimlerini babalarının kucağında yaşayan çocuklar için artık daha farklı bir seçenek olarak Tesla akülü araçlar oldukça iyi bir seçenek olacak.

500 dolarlık bir etiket fiyatıyla hedef kitlesiyle buluşacak The Tesla Model S for Kids Mayıs ayında piyasaya sürülecek.

Kaynak: http://www.engadget.com/2016/02/15/al...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
3
2
2
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın