Görüş Bildir
Haberler
Çocuğunun Adını Alex Koydu

Çocuğunun Adını Alex Koydu

Batuhan
30.01.2014 - 13:56
İçeriğin Devamı Aşağıda

Çocuğunun Adını Alex Koydu

Eskişehir'de fanatik bir Fenerbahçe taraftarı, yeni doğan bebeğine, hayranı olduğu futbolcu Alex'in adını verdi

Özel bir firmada muhasebecilik yapan Ramiz Şengül (29) ve ev hanımı Didem Ersoy Şengül (27) çifti, 22 Ocak'ta doğan bebeklerinin ikinci adını, 2004-2012 yılları arasında Fenerbahçe'de forma giyen ve halen futbola başladığı kulüp, Coritiba'da oynayan futbolcu Alex de Souza'nın ilk adı olan 'Alex' koydu.

Nüfus kağıdında tam adı 'Engincan Alex Şengül' olan bebekleriyle ilgili AA muhabirine açıklama yapan baba Ramiz Şengül, eşiyle iş yerinde tanıştıklarını ve geçen yıl evlendiklerini belirterek, 'Fenerbahçe, hayatımın her zaman içindeydi, evliliğimin de içine girdi. Asla bırakmadım takımımı. Eşim bu takımı tutmasaydı yine evlendikten sonra Fenerbahçe taraftarı olurdu' dedi.

Düğün davetiyesi, fotoğrafları, gelin arabası, evdeki çeşitli objeler ve kıyafetlerinde de Fenerbahçe hayranlığını gözler önüne seren Şengül, 'Benim fanatikliğim doğuştan, belli bir seçenek yok. Sanki kanınıza işlemiş gibi bir duydu. Ben başka takım tuttuğumu hatırlamıyorum. Eskişehirliyim. Eskişehirli olanlar Eskişehirspor dışında başka takım tutmak istemezler ama benimki tamamen bambaşka bir duygu' diye konuştu.

Fenerbahçe'ye Alex'in gelmesi ve oynadığı maçlarda attığı her golün ardından, 'Oğlum olursa adını Alex koyacağım' diyerek, bu kararı verdiğini dile getiren Şengül, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Her FB'linin hayalidir bu tarz şeyler. Oğlumun adını 'Alex' koymayı hep çok istedim ama hep kafamda soru işareti, 'x'i nasıl koyabileğimize dair. Bu yıl öğrendik ki kanunla 'x,q' gibi harfleri kullanabiliyoruz. Sonuçta isteğim yerine geldi, çok mutluyum. Umarım o da benim gibi futbolu sever. Futbolu ve Fenerbahçe'yi de kendi hayatıyla bütünleştirir. Umarım onu da bir gün yeşil sahalarda Alex gibi izlemeyi Allah bize nasip eder. İnşallah o tekniği, hırsı ve isteği olur içinde.'

Oğlunu en kısa zamanda maçlara götüreceğini söyleyen Şengül, 'Bu hafta Fenerbahçe, Eskişehir'e geliyor. İnşallah bir fırsat doğar ve oğlum da onlarla tanışır. Aslında Alex'le tanışması en büyük hayalimiz. İnşallah oğlum bir gün onunla tanışır. Bebeğimiz yeni doğduğu için henüz göbek bağı düşmedi. Düştüğü zaman saklayıp, Alex'e, Coritiba'ya göndermeyi düşünüyorum, Brezilya'ya gömsünler. En büyük hayalim bu. Oğlumun huyu, suyu, futbol anlayışı, bütün yapısı tamamen Alex'e benzesin istiyorum' ifadelerini kullandı.

Alex'ten minik adaşına 'hoşgeldin' mesajı

Hastane odasının kapısına 'Aramıza hoşgeldin Engincan Alex' yazılı bir poster astıklarını ve arkadaşlarının bunu sosyal paylaşım ağları Instagram ve Twitter aracılığıyla Alex'in şahsi hesabına gönderdiklerine dikkati çeken Şengül, 'Doğumundan bir gün sonra Alex, sosyal medyada şahsi Twitter ve Instagram hesabından, Türkçe olarak, 'Hoş geldin yeni Alex çok mutluyum' diyerek, o fotoğrafı paylaşmış. Şu an 6 bin 643 beğeni var. Bunu gördüğümde çok şaşırdım ama hala Alex'e ulaşamıyorum. İnşallah en kısa zamanda o da bize geri dönüş yapmış olur' diye konuştu.

Bebeğin annesi Didem Şengül ise eşinin bu tutkusundan zaman zaman sıkıldığını dile getirerek, 'İstanbul'a gittiğimizde eşim beni bırakıp, Fenerbahçe-Lazio maçına gitti. Ben tek başıma kaldım. Tabii hoşgörüyle karşılamak zorundayım. Eşim bebeğimize 'Alex' adının verilmesini de çok istiyordu, o kararına da saygı duydum' dedi.

Cumhuriyet

Kaynak: http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/sp...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0