Görüş Bildir
Haberler
Çocuğu İstismar Edilen Anne: ‘Çocuğum Kur’an’dan Soğudu, Hesabını Veremeyeceksiniz’

Çocuğu İstismar Edilen Anne: ‘Çocuğum Kur’an’dan Soğudu, Hesabını Veremeyeceksiniz’

Erzurum’da Diyanet’e bağlı bir Kur’an Kursu’nda yedi çocuğun istismar edildiği ortaya çıkmıştı. Erzurum’da yapılan mahkemede Kur'an kursu yöneticisi ve hademesi tutuklanırken, sanık yakınları mağdur ailelere saldırdı. İstismar edilen bir çocuğun annesi ise isyan etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Neden sesimizi duymadın?’

‘Neden sesimizi duymadın?’

Halk TV'den Selin Sabit'e konuşan istismara maruz bırakılan çocuklardan birinin annesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek, 'Hiç mi benim sesimi duyamadın? Hiç mi benim bağrı yanık sesimi duyamadın?' dedi. Kur'an kursunda çocuklarına yapılan şiddetin aynısının mahkeme sonrası kendilerine yapılmak istendiğini belirten anne, 'Bizler ölüm tehdidiyle tehdit edildik. Neden sesimizi duyamıyorsun? Neden? Bizim suçumuz günahımız neydi? Biz, çocuklarımız dini temel eğitimlerini öğrensin diye, çocuklarımız ümmete faydalı olsun diyerek gönderdik. Biz çocuklarımızı terörist kampına göndermedik. Biz çocuklarımızı Nazi kampına göndermedik' diye konuştu.

‘Çocuğumu Kur’an’dan nefret ettirdiniz’

‘Çocuğumu Kur’an’dan nefret ettirdiniz’

Anne, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a da 'Senin müftün kim? Senin hocan kim? Nasıl bir din temel eğitimi veriliyor, anlayamıyorum. Şu an benim çocuğumu Kur’an’dan nefret ettirdiniz. Siz bunun ahını nasıl ödeyeceksiniz? Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz? Neden çıkıp da bir defa olsun ‘Ben bu yaşananları lanetliyorum’ demedin? Yaktınız bizi' diye sitem etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
83
43
36
15
5
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bendiss

Çocukları kuran kursuna göndermenin hiçbir manası yok. Sekiz sene gitmiş biri olarak söylüyorum bana hiçbir faydası olmadığı gibi dinden de soğuttu. Çok sorg... Devamını Gör

Turgut Güler

Zaten bu dinciler, sorgularsan araştırırsan senin beynin yıkanmış, senin inancın zayıf, seni yoldan çıkarmışlar gibi saçma sapan şeyler söylüyorlar, bende yı... Devamını Gör

sinan

hala aklı kurandan soğumasında vay benim koyunum vay

Dami

kaç kez böyle olaylar yaşandı hala çocuklarınızı gönderiyorsunuz pes