Görüş Bildir
Haberler
Cloudflare, TikTok'un 2021'in "En Popüler Alan Adı" Sıralamasında Lider Olduğunu Açıkladı

Cloudflare, TikTok'un 2021'in "En Popüler Alan Adı" Sıralamasında Lider Olduğunu Açıkladı

İlhan Güzel
24.12.2021 - 15:03

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 17 Aralık 2021'de Cloudflare yılsonu raporunu yayınladı . Raporda, insanlara internet dünyasındaki iniş çıkışlar ve insanlar arasındaki son trendler hakkında içeriden bir bakış açısı verdiler. Raporda bazı ilginç bilgiler yer alıyor.

Kaynak: https://www.digitalinformationworld.c...
İçeriğin Devamı Aşağıda

2020'de TikTok yedinci sıradaydı.

2020'de TikTok yedinci sıradaydı.

TikTok bu yıl tacı aldı ve lider alan adı oldu. Kısa video uygulamasının lansmanından bu yana ne kadar iyi performans gösterdiği göz önüne alındığında sürpriz değil. Çin marka video paylaşım uygulaması taç yarışında Google, Facebook, WhatsApp ve Netflix gibi büyük isimleri yendi. TikTok'un en yoğun günleri Eylül-Aralık arasıydı ve sonunda TikTok yarışı kazanarak liderliği ele geçirdi. TikTok'un bu yıl için ilk kazanç zirvesi 17 Şubat 2021'de oldu, bu sadece bir günlüğüneydi, ardından Mart'ta, ardından Haziran'da ve kalıcı olarak listenin en başında 2021 Ağustos'unun sonundaydı.

Geçen yıl 2020'de Google ( Haritalar, Fotoğraflar vb. gibi tüm franchise'larını içeren) bir numaralı uygulamaydı ve TikTok yedinci sıradaydı.

TikTok, kullanıcıların 180 saniyeye veya üç dakikaya kadar video yükleyebildiği kısa bir video yükleme platformudur. Uygulama, içerik oluşturucuların üretken ve değerli konu videoları oluşturmasına ve yaratıcılığa odaklanmasına yardımcı olur.

Kısa video uygulaması, neredeyse 5 yıl önce 2016'da oluşturuldu ve o zamandan beri büyük bir popülerlik kazandı. Yıllar içinde birçok kategoride sadece zirveye çıkmakla kalmadı, aynı zamanda oradaki konumunu da korudu.

Ayrıca özellikleri ve güncellemeleri açısından da büyümüştür ve kullanıcılara sunduklarının en iyisini sunmaktadır. Şirket lansmanından bu yana çok yol kat etti ve daha gidecek çok yolu var, ancak gelecekte de bazı harika özellikler göreceğimizden eminiz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın