Görüş Bildir
Haberler
Clash of Clans İçin Devasa Güncelleme

Clash of Clans İçin Devasa Güncelleme

nazli yüzüak
22.10.2014 - 18:59 Son Güncelleme: 22.10.2014 - 19:32

Android ve iOS destekli cihazlarda en çok oynanan online tabanlı oyunlardan biri olan Clash of Clans için birçok yenilik içeren yeni bir güncelleme yayınlandı

Android ve iOS destekli mobil cihazlarda en çok oynanan online tabanlı strateji oyunlarından biri olan Clash of Clans için yeni bir güncelleme yayınlandı.

6.322 ismi ile yayınlanan güncelleme ile oyuna gelen yenilikler ise şu şekilde;

İskelet Tuzağı: Artık küçük bir iskelet birliği ile kara ya da hava hedeflerini tuzağa düşürebilecek ya da dikkatlerini dağıtabileceksiniz.

Sınırlı Süreli İkramlar: Önceden Clash of Clans’ta bulunan fakat daha sonradan kaldırılan bir değerli taşla büyü fabrikası takviyesi özelliği oyuna geri dönüyor. Ayrıca özel mezar taşı engellerinden de bonus iksirler hasat edebilirsiniz.

Klan Profili ve Klan Arama: Artık dilerseniz klan profilinizde klanınızın savaş sıklığını ve konumunu belirtebileceksiniz. Aynı şekilde savaş sıklığı, konumu ve üye sayısına göre diğer klanları da arayabileceksiniz.

Diğer İyileştirmeler: Yeni gelen güncelleme ile Clash of Clans’ta ki aynı türde olan tüm binalara tek bir düğme ile takviye yapabileceksiniz. Olası bir sunucu bakımı durumunda ise askeri binalarınız takviyeleri duraklatılacak ve bakımdan sonra tekrardan devam ettirilecek.

Denemeyenler için Clash of Clans’ın Android ve iOS platformlarında milyonları bulan oyuncu kitlesine sahip olduğunu hatırlatalım. Yaklaşık olarak 50 MB büyüklüğündeki oyunu Google Play ve App Store üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Kaynak: http://shiftdelete.net/clash-of-clans...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
5
4
3
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yildizim beyazid

#LULJGULU OTTOMAN EMPiRE klanimiza bu oyuna kafa yoranlari bekleriz