Görüş Bildir
Haberler
Bizi Ekrana Kilitleyen Çizgi Filmler Hakkında Ağzınızı Açık Bırakacak Birbirinden Acayip 10 Bilgi

etiket Bizi Ekrana Kilitleyen Çizgi Filmler Hakkında Ağzınızı Açık Bırakacak Birbirinden Acayip 10 Bilgi

Sevilay
14.06.2016 - 15:41

Çizgi filmleri severek izliyoruz peki gerçekten ne izlediğimizi biliyor muyuz? Ya da o çizgi filmlerle ilgili neler biliyoruz? Peki Pokemon hala devam etseydi ne olacaktı? İşte çizgi filmlerle ilgili birbirinden enteresan 10 bilgi sizlerle

Kaynak: http://orzzzz.com/
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Avatar

1. Avatar

Hava bükücüler diğer bütün element bükücülerden daha güçlüdür. Japon kültüründe normal bir insan kapasitesinin dışında, fazla güçlü olan insanların saçları dökülür ve tamamen kel kalırlar. Bunu tarihe karışmış samurayların saçlarının yarısını kazıtmasından veya One Punch Man animesindeki Saitama karakterinin kel kalmasından da anlayabiliriz.

2. Mickey Mouse

Aslında Mickey Mouse'un alın kesimindeki kalbe benzer şekil göz kapaklarıdır. Minnie Mouse'un kirpiklerinin alnında gibi gözükmesi de bu teoriyi kanıtlamaktadır ama Mickey Mouse'un yeni çıkan Disney Channel versiyonunda bu göz çizimleri değiştirilmiştir.

3. Pikachu Nedir?

Pikachu ne tavşan, ne de faredir. Pikachu Japon kültüründe bulunan kutsal 9 kuyruklu tilkinin yavrusudur. 9 kuyruklu tilki, Japon mitolojisinde şimşek tanrısıdır ve her bir kuyruğu ateştendir. Bir takım anime çizimleri yüzünden görünüşü ve yetenekleri değiştirilmiştir. Yine de Naruto izleyenler bilir, Pikachu 9 kuyruklu tilkiye fazla benzemiyor mu?

4. Sailor Moon

4. Sailor Moon

Uranus sosyal ve okul hayatında erkek gibi davranır ve erkek üniforması giyer. Hatırlayan var mıdır, bilinmez ama Neptun, diğer Sailor üyeleri gibi Uranus'un kız olduğunu hatta bir Sailor olduğunu bilmez. Erkek formuyla ona aşık olmuştur. Uranus gözlerinin önünde bir Sailor'a dönüşünce şaşkına döner çünkü bütün Sailor üyelerinin bir kız olması zorunludur. Yine de aşkından üstün gelmez ve Uranus'e -bir kıza- aşık olur. Tabii ki öpüşme sahnesi de eksik değildir. O zamanlar Yuri Japonya'da yeni çıktığı için fazla popüler olduğundan izleyiciler pek şaşırmamış olsa da Türk halkının görünüşe göre bu durumdan pek haberi yok.

5. Phineas and Ferb

5. Phineas and Ferb

''Finyus'' doğu Rusçasında ''hiperaktif'', Öerb ise ''özürlü'' demektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sünger Bob

6. Sünger Bob

Squidward Roma mitolojisinde geçen müzik toteminin içinde yaşamaktadır. Melodi Tanrısı bu totemi düşürecek ve bütün denize lanetini salacaktır.

7. Simpsons

7. Simpsons

Tanrı hariç bütün karakterlerin 4 parmağı vardır.

8. Pokemon

8. Pokemon

Pokemon hala devam etseydi ve bütün sezonlar 12 bölümlük olup, her hafta bir bölüm yayınlansaydı şuan 864. sezonunda olacaktı.

9. Gravity Falls

9. Gravity Falls

Mordecai ve Rigby'deki ''The Devil Baby'' Mordecai ve Rigby tarafından yenildikten sonra ''Sizi babama söylicem'' kanısıyla ağlayarak kaçmıştır. ''Seni anneme söylicem'' klasiği neden bu çizgi filmde bozulmuştur?

10. Angel's Friend

10. Angel's Friend

Angel's Friend isimli bu çizgi film Monster High'ı mahkemeye vermiş üstüne tazminat bile kazanmıştır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1478
833
533
209
183
165
145
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ali Kodan

#8 Pokemon hala devam etseydi ve bütün sezonlar 12 bölümlük olup, her hafta bir bölüm yayınlansaydı şuan 864. sezonunda olacaktı. buna göre 12bölümdenx864se... Devamını Gör

The Devil Within

Bakın bu işsizliktir

Ekin Telli

Beyler bayanlar Pokemon hala devam ediyor 900.bölüm yayımlandı, 19. fillmin duyurusu yapıldı 7.nesil oyunları bu kasımda çıkıyor, pokemon sayısı 721e ulaştı ... Devamını Gör

peynirsogan

adamım Gary.. Prof Oak ne yapıyo bugunlerde emekli oldu mu merak ettim bak. ben ucuncu sezonda bırakmıstım

Alkolik İmam

Lan olm, en son şirin baba'ya Karl Marks, Şirinler köyüne'de ilkel komünal toplum propagandası falan diyorlardı. Çok geride kalmışım amk.