Görüş Bildir
Haberler
Çitflere Özel: Birlikte Oynayabileceğiniz Playstation 4 Oyunları

Çitflere Özel: Birlikte Oynayabileceğiniz Playstation 4 Oyunları

Deniz Ünsal
04.09.2023 - 14:01

Playstation 5 çıktı ancak hem ülkemizdeki fiyatlarının yüksek olmasından dolayı hem de Playstation 4 ile hâlâ yeni oyunları oynayabildiğimiz için Playstation 4 sahipleri oldukça fazla. Durum böyle olunca; elimizdeki konsolları iyi değerlendirmeli ve oynayabildiğimiz sürece oyunlar oynayarak onları kullanmalıyız. Bu listemizde ise partneriniz ile birlikte koltukta uzanırken oynayabileceğiniz ve eğlenceli vakitler geçirebileceğiniz Playstation 4 oyunlarını derledik.

Kaynak: https://www.thegamer.com/best-ps4-gam...
İçeriğin Devamı Aşağıda

13. Borderlands 3

13. Borderlands 3

Shooter tarzını Call of Duty gibi gergin yapımlardan uzaklaştıran başarılı seri Borderlands'in son oyunu. Çıkışı biraz sıkıntılı olsa da gelen güncellemeler ile düzeltilen oyun, serinin bütün karakteristik özelliklerini içinde barındırıyor. Gerçekçilik kaygısı gütmeyen çarpıcı sanat tarzı, kara mizahı ve kolayca akıp giden hikayesi ile koltukta uzanırken partnerinizle birlikte oynayabilirsiniz.

12. Dark Pictures Anthology

12. Dark Pictures Anthology

Until Dawn'ın geliştiricilerinden benzer tarzda bir korku oyunu, Dark Pictures Anthology. İster aynı konsoldan ister internet üzerinden birlikte oynayabileceğiniz oyunda birlikte hareket etmek ve iletişimde kalmak çok önemli. Her kararınız birinin yaşamını belirleyebilir.

11. A Way Out

11. A Way Out

Hikaye anlatımlı oyunları seviyorsanız denemeniz gereken yapımlardan biri A Way Out. Bölünmüş ekran ile oynadığınız ve iki kişinin de iletişimde kalarak ilerlemesini gerektiren oyunda hapishaneden kaçmaya çalışıyoruz. Hikayenin ilerleyişi, oyunda her türlü aksiyon elementinin kullanılışı yaklaşık 5-6 saatlik deneyiminizi eğlenceli kılıyor.

10. It Takes Two

10. It Takes Two

A Way Out'un geliştiricilerinin bir diğer oyunu It Takes Two. Sevimli grafikleri ve ders çıkarılacak bir hikayesi olan It Takes Two, çıktığı tarihten beri oldukça beğenildi ve ödülle layık görüldü. Bir çifti oynadığımız hikayeyi kanepede partneriniz ile oynarken çok zevk alacaksınız.

9. WipEout Omega Collection

9. WipEout Omega Collection

İlk Playstation konsollarının efsanevi yarış oyunu serisi WipEout'un yeniden yapımı olan WipEout Omega Collection. 46 adet uçan araçtan istediğinizi seçip 26 pistte kıyasıya yarışabilirsiniz. Yeniden yapım paketi WipEout HD, WipEout HD Fury ve WipEout 2048 oyunlarını içeriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Injustice 2

8. Injustice 2

Çizgi roman hayranı mısınız? Cevabınız evet ise Injustice 2 sizin için biçilmiş kaftan. DC evreninin süper kahramanlarından Wonder Woman'dan Superman'e, Deadshot'tan Ninja Kaplumbağalar'a kadar istediğiniz karakteri seçip türlü farklı mekanda dövüşebilirsiniz. Injustice 2, partnerinizle eğlenceli ve rekabetçi bir vakit geçirmenin en iyi yollarından biri.

7. Mortal Kombat 11

7. Mortal Kombat 11

Efsane dövüş oyunu serisi Mortal Kombat bu listede olmasa olmazdı. Serinin son oyunu olan Mortal Kombat 11, daha gore tarzı ve meydan okumaları ile sizi daha çok etkileyecek olan seçenek. Ancak mideniz hassas ise uzak durmanız gerek çünkü gore tarzını en üst seviyeye getiren oyun Mortal Kombat'tır.

6. Hidden Agenda

6. Hidden Agenda

Sadece partneriniz ile değil, 6 kişiye kadar oynayabileceğiniz bir polisiye olan Hidden Agenda. Birlikte katili bulmaya çalışırken seçimlerinizi yapıp işbirliği yapabilir ya da kendi gizli işlerinizi kabul ettirmek için diğerlerini manipüle etmeye çalışabilirsiniz.

5. Rocket League

5. Rocket League

Oyun dünyasına çıktığı andan itibaren ortalığı kasıp kavuran Rocket League. Konsept ise çok basit zıplayıp uçabilen arabalar, dev bir saha ve dev bir top. İster futbol ister basketbol ister buz hokeyi ya da eğlence modlarında oynayın, eğlenceli vakit geçirmeme ihtimaliniz yok. Başlarda kontrollerinde ustalaşması zor olsa da takım çalışması ve sabırla oldukça ilerleyebilirsiniz.

4. Gang Beasts

4. Gang Beasts

Eğlenceli bir çifte randevu etkinliği oyunu Gang Beasts. Komik karakterler ve oyunlar, umarız ki çok da sert olmayacak kavgalar ile kahkaha dolu zamanlar sizi bekliyor. Hareket halindeki trenlerde birbirinizi fırlatabilir, zeplinin üzerinden birbirinizi itebilir ve daha bir çok çılgınlık yapabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. DOOM (1993)

3. DOOM (1993)

2016 senesinde DOOM serisi yeniden başlasa da;1993 yapımı efsane oyun hâlâ geçerliliğini koruyor. Grafikler eski olsa da aksiyon ve heyecanın kalp çarpıtması baki kalmış. Saatler boyu yaratıkları savuşturup kimin daha çok skor yaptığı için rekabet etmek çok eğlenceli olabilir.

2. Borderlands: The Handsome Collection

2. Borderlands: The Handsome Collection

Borderlands 3'ü oynamadan önce hikayeyi ve oyunun evrenini iyice öğrenmek isterseniz Borderlands: The Handsome Collection'ı alabilirsiniz. Ayrıca tüm eklentileri içeren paket ile onlarca saatlik ekstra içeriği oynayabilirsiniz. 4 oyuncuya kadar birlikte oynamaya izin veren oyun çifte randevular için de eğlenceli bir seçenek.

1. Overcooked! 2

1. Overcooked! 2

Partnerinizle yemek yapmak normalde sakinleştirici bir aktivite olabilir ancak Overcooked! 2'de durum biraz farklı. Zamana karşı siparişleri yetiştirmeye çalışıp etrafta koşuşturduğunuz heyecan dolu saatler geçirebilirsiniz. Temizlik konusunda titizseniz de oyun sizin için bir ızdırab olabilir çünkü havada uçuşan domateslere, soğanlara, etlere hazır olun.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın