Görüş Bildir
Haberler
Cinsel İstismara Uğramıştı! Hiranur Vakfı Başkanı'nın 6 Yaşında Evlendirdiği Kız Çocuğunun Fotoğrafları Çıktı

etiket Cinsel İstismara Uğramıştı! Hiranur Vakfı Başkanı'nın 6 Yaşında Evlendirdiği Kız Çocuğunun Fotoğrafları Çıktı

Geçtiğimiz günlerde Hiranur Vakfı Onursal Başkanı Yusuf Ziya Gümüşel'in, kızını çocuk yaşta evlendirdiği ortaya çıkmış ve olay kamuoyunda geniş yankı uyandırmıştı.

İstismarın fotoğrafları ortaya çıktı! Fotoğrafın çekildiği tarihte 6 yaşında olduğu öğrenilen H.K.G'nin gelinlikle olduğu, bir başka fotoğrafın ise 13 yaşında bir nişandan olduğu görülüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fotoğrafların birinde H.K.G., 6 yaşında ve gelinlik içinde.

Fotoğrafların birinde H.K.G., 6 yaşında ve gelinlik içinde.

İsmailağa Cemaati'ne bağlı olan ve kendisine 'Hocaefendi' denildiği öğrenilen Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G'nin 1998 yılında dünyaya geldiği öğrenilmiş, tarikat kurulları gereği eğitim hayatı olmadan evde hapis hayatı sürdüğü öğrenilmişti. H.K.G.'nin 6 yaşında imam nikâhı ile evlendirilmesi ve cinsel istismara maruz bırakılmasıyla ilgili fotoğraflar ortaya çıktı.

Söz konusu iddianamenin detaylarını kamuoyunun dikkatine sunan Birgün yazarı Timur Soykan, bugünkü yazısında da “H.K.G.’nin çocukken imam nikahı kıyıldığının kanıtı olarak savcılığa verdiği fotoğraflara ulaştığını” yazdı.

Nişan fotoğrafında ise H.K.G. 13 yaşında ve kolunda bilezikler görünüyor.

Nişan fotoğrafında ise H.K.G. 13 yaşında ve kolunda bilezikler görünüyor.

Küçük kız savcılığa verdiği ifadede fotoğrafların çekildiği tarihleri cinsel istismarın bir oyun gibi kendisine anlatıldığını söylüyor.

Bir başka fotoğraf...

Bir başka fotoğraf...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Timur Soykan ise fotoğraflarla ilgili olarak, 'Meslektaşım Murat Ağırel ile birlikte o fotoğraflara ulaştık. Bu fotoğraflar, bu çağda, laikliğin yok edildiği bu ülkenin utanç fotoğrafları olarak hiç unutulmamalı.' notunu düştü.

İlgili haberler 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
723
212
107
40
10
9
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?