Görüş Bildir
Haberler
Cimrilik Seviyene Göre Hangi Tatilci Tipisin?

etiket Cimrilik Seviyene Göre Hangi Tatilci Tipisin?

Borgen
03.08.2017 - 23:56

Sıcaklardan adeta kavrulduğumuz şu günlerde tatile çıkmak hepimizin hayali. Gidenler tekrar gitmenin, gidecekler o kutlu günün bir an evvel gelmesinin hayalini kuruyor. Peki sen nasıl bir tatilcisin? Bize ne kadar cimri ya da cömert olduğunla ilgili bazı ipuçları verirsen senin hangi tatilci tipine dahil olduğunu söyleyebiliriz. Merak ediyorsan haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hazırsan başlıyoruz! Şimdiye kadar gittiğin tatillerde bir akşam yemeği için ödediğin en büyük hesap kaç liraydı?

2. Peki tatilde veya başka zamanlarda arkadaşlarına bir şeyler ısmarlama alışkanlığın var mıdır?

3. Bahşiş konusundaki tutumun nasıldır peki?

4. Tatil için otel araştırırken önce neye dikkat edersin?

5. İşte bu soru kritik :) Şimdiye kadar hiç kuma kendi şemsiyeni diktin mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tatilde en çok neye harcanan paraya acıyorsun?

7. Boşluğu samimi bir şekilde doldur lütfen. "Açık büfesi bulunan bir yerde konaklıyorsam beslenme alışkanlığım...."

8. Tatil yapacağın yere gider gitmez ilk yaptığın şey ne olur?

9. Vee son soruya geldik! Otel rezervasyonunu tatile çıkacağın tarihten ne kadar zaman önce yaparsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yarın Yokmuşçasına Yaşayan Tatilcisin!

Yarın Yokmuşçasına Yaşayan Tatilcisin!

Sen öyle bir tatilci tipisin ki seni tarif etmeye kelimeler yetmez! Tatilde her şeyi suyunu çıkarana kadar yaşayanlardansın. Eğer içilecekse kusana kadar, eğlenilecekse sabaha kadar, mevzu paraysa en pahalısından, bir çılgınlık yapılacaksa en çılgınından! Sen gerçekten beraber tatil yapılması hem eğlenceli hem de korkutucu bir tipsin. Seninle gidilen bir tatilden nasıl dönüleceği hiç belli olmaz. Tatilde içinden bir canavar çıkıyor ve bu tatilin bir sonu ve bir dönüşü olduğunu tamamen unutuyor!

Zevküsefa Tatilcisisin!

Zevküsefa Tatilcisisin!

Senin için tatil demek standart hayatından bir süreliğine uzaklaşmak demek. Tatil dendi mi akan sular duruyor senin için. Sana göre tatilde her şeyi en güzelinden, en kalitelisinden, en iyisinden yapmak gerekiyor. Senede bir defa tatile gelmişim ne olacak diyerek adeta kendine Brunei Sultanı muamelesi yapıyorsun. Tatilde başka bir insana dönüşmen de tamamen o anın tadını sonuna kadar çıkarma arzundan kaynaklanıyor. Bir eli yağda bir eli balda, uzun, çılgın, rahat ve hiç bitmeyecek gibi yaşanılan tatillerin insanısın sen!

Kararında ve İdeal Tatilcisin!

Kararında ve İdeal Tatilcisin!

Sen oldukça dengeli bir tatilcisin. Ne parayı saçıyor ne kendinden geçiyor ne de ortalığı dağıtıp sonradan pişman olacağın şeyler yapıyorsun. Sen her şeyi kararında yaşayan bir tatilci tipisin. Yaptığın tatilden keyif almayı biliyorsun. Ancak yine de çoook uzun süreli tatiller pek senlik değil. Belli bir süre sonra evini ve düzenini özlemeye başlıyorsun ama bu çok normal. Sen birlikte tatile gidilmesi keyif veren ideal bir tatil arkadaşısın.

Stres Yüklü Tatilcisin!

Stres Yüklü Tatilcisin!

Sen hiç tatile gitmesen daha iyi! Çünkü tatil senin için dinlenmek ve eğlenmekten çok strese, sıkıntıya girmek demek. En ufak detayları planlamaktan, kılı kırk yarmaktan, harcayacağın parayı hesaplamaktan ve daha pek çok şey yüzünden senin tatilden keyif alma şansın oldukça düşük. Sen tatil biter bitmez 'canım evim' diyerek evine koşanlardansın. Evcimen bir insansın ve farklı ortamlarda uzun zaman geçirmek seni çekilmez bir tatilci haline getiriyor maalesef.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
577
304
154
125
61
44
38
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Zevküsefa Tatilcisisin! Senin için tatil demek standart hayatından bir süreliğine uzaklaşmak demek. Tatil dendi mi akan sular duruyor senin için. Sana göre ... Devamını Gör

Yasin Karaburun

tabi ki stres yükle tatilci olacağız. neden? para ağaçta yetişmiyor.

Tyler DURDENOGLU

Bu anketi çözdükten sonra birde zengin olduğunuzu hayal edip çözüyomusunuz? Eğer çözmüyorsanız ben neden çözüyorum...

Despina Aydemir

Ben de öyle çözdüm :D