Görüş Bildir
Haberler
Cilt Bakımı Yapmadan Geçen Bir Gün Bile Düşünemeyenlerin Sahip Olması Gereken Bakım Aletleri

etiket Cilt Bakımı Yapmadan Geçen Bir Gün Bile Düşünemeyenlerin Sahip Olması Gereken Bakım Aletleri

mulan
21.07.2022 - 15:32

Cilt bakımı rutini hayatımızın olmazsa olmazlarından. Cilt bakımı için çok fazla ürün var. Cilt bakımı yaparken sadece cilt bakım ürünleri yeterli olmuyor. Alınması gereken bir de cilt bakım aletleri var. Bu bakım aletleri cilt bakım rutinini kolaylaştırıyor. Cildinize bakım yapan aletlerin neler olduğunu merak ediyorsanız içeriğe buyurun!

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir'

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cilt bakım rutinlerinin vazgeçilmezi olan jade roller...

Jade roller olmadan cilt bakımı düşünülemez. Rahatlatıcı etkiye sahip bu ürün yeşim taşından yapılıyor. Bu ürünle cildinize masaj yaparak bakım rutininizi tamamlayabilirsiniz. Vücudunuzun her yerinde kullanabileceğiniz jade roller ile canlı bir cilt görünümüne sahip olmak artık çok kolay.

Daha sıkı ve genç bir cilt için mikro akım cihazı...

Daha sıkı ve genç bir cilt için mikro akım cihazı...

Vücudunuzun doğal yenilenme süreçlerini taklit ederek cildinizdeki kolajen ve elastini arttırırken, yüzünüzü sıkılaştırmaya yardımcı olan mikro akım teknolojisi sizin için vazgeçilmez bir bakım haline gelecektir. Bu teknolojiyi evde kolayca uygulamanızı sağlayacak FOREO BEAR ile yüzünüzdeki kasların düzenli egzersiz yapmasını sağlayabilirsiniz. Üstelik BEAR’ı dünyanın en güvenli microcurrent cihazı yapan Anti-Shock System, cildinizi tarayarak mikro akımın cildinizi çarpma etkisini ortadan kaldırır. Böylece acısız ve güvenli bir anti-aging bakımla botoks ihtiyacınızı ortadan kaldırır. 

Cildinize uzun süreli bir yatırım için FOREO BEAR'ı cilt bakım aletlerinizin arasına ekleyin!

2. Doğal taşların mucizevi etkisi için gua sha taşı...

Çin tıbbında kullanılan gua sha taşı son zamanlarda cilt bakımının temel ürünlerinden biri haline geldi. Gua sha taşının birçok faydası bulunuyor. Cildin kolajen salgılamasına yardımcı bu taş boyundaki sarkmaları önlüyor. Bakım rutininizde mutlaka yer vermeniz gereken bu taş cilt hücrelerinizin yenilenmesine de yardımcı oluyor.

3. Siyah noktaların sonunu getirecek vakumlu siyah nokta temizleyici...

Ciltteki gözenekleri temizleyerek cildinize ferahlık veren bu temizleyici bakım rutinine eklenmesi gerekenlerden. Ciltteki siyah noktaları cildinize zarar vermeden temizleyen bu cihaz sayesinde siyah noktalar artık sizi rahatsız etmeyecek!

4. Yüzdeki şişlikleri indiren buz küresi...

Eskiden beri soğuk su ile yüz yıkama cilt bakımının bilinen yöntemlerinden. Bunun bir uzantısı olan buz küreleri göz altı torbaları için mucizevi etkiye sahip. Ayrıca gözenekleri de küçültüyor. Daha ışıltılı bir cilt için hemen kullanmaya başlayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Cilde nefes aldıran yüz buhar makinesi...

Yüz buhar makineleri, cildi bakıma hazırlamak için kullanılıyor. Gözenekleri açan ve siyah noktaları temizleyen buhar makinesi sayesinde cildiniz bakıma hazır hale geliyor. Cilt bakım rutininize başlamadan önce cildinize buhar banyosu yapmayı ihmal etmeyin!

6. Cildi uyararak bakımın her katmana ulaşmasını sağlayan dermaroller...

Üzerinde küçük iğneler bulunan dermaroller son zamanların en moda cilt bakım aletlerinden. Kırışıklıkların azalmasına yardımcı olan bu ürün cilde esneklik de kazandırıyor. Kolajen üretimini artırdığına inanılan bu ürüne cilt bakım rutininizde mutlaka yer verin.

7. İstenmeyen tüylere yeni bir çözüm IPL cihazı...

İstenmeyen tüyleri almanın çeşitli yolları var. Son zamanlarda moda olan IPL cihazı ile evde kolayca istenmeyen tüylerinizden kurtulmanız mümkün. Evde rahatça uygulama imkanı olan bu ürün ile tüyler artık sizin sorununuz olmayacak!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
7
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın