Görüş Bildir
Haberler
Çilek Görünümlü Bacaklardan Kurtulmanızı Sağlayacak Öneriler

etiket Çilek Görünümlü Bacaklardan Kurtulmanızı Sağlayacak Öneriler

ERVA DEMİRBaşak Nur Süner
06.10.2022 - 17:52 Son Güncelleme: 07.08.2023 - 14:54

Hangimiz cildimizin pürüzsüz görünmesini istemeyiz ki? Bazı faktörlerden dolayı cilt görüntüsü istemediğimiz görüntüye bürünebiliyor. Bacaklarımızda da oluşan batıklar da bu sorunlardan biri. Uzun süre jilet kullanmak, ağda, kuru cilt gibi ardı arkası kesilmeyen sebeplerden maalesef cildin yapısını değiştiriyor ve gözenekler tıkanabiliyor. Çilek görünümlü bacaklar hepimizin canını sıkıyor biliyorum ama doğru ürünler ve peeling ile bu sorundan kurtulmak mümkün olabilir. Gelin birlikte hangi yöntemlerle bu sorundan kurtulacağımıza bakalım..

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

“Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Adım adım gidelim.

1. Adım adım gidelim.

Bacaklarımızdaki selülitlerin bizimle yaşaması can sıkıcı bir durum. Pürüzsüz görüntüyü engelleyen problemlerin başında selülitlerimiz geliyor. Kurtulması biraz zaman alsa da bu at kılı fırçalarıyla kan dolaşımınızı hızlandırarak düzenli kullanımda etkisini görebilirsiniz. Haftada 2-3 kere duştan önce iki bacağınıza da alttan üste doğru fırçalama işlemi yaparsanız zamanla bu görüntüden kurtulabilirsiniz!

Size etkili at kılı fırçalarının olduğu linki bırakıyorum.

2. Peeling, batık görünümden kurtulmanın en önemli aşaması.

2. Peeling, batık görünümden kurtulmanın en önemli aşaması.

Nokta nokta görünümü en aza indirerek cildinize istediğiniz pürüzsüzlüğü verecek yöntemlerden biri. Mutlaka duşa girmeden bacaklarınıza 10 dakika kadar peeling yapmalısınız. Bunu ister zeytinyağı,şeker ve balı karıştırarak evde kendiniz yapın isterseniz de tanecikli peelinglerden yararlanın.

3. Kesenin vücuttaki ölü deriyi atma gibi mucizevi bir etkisi var.

3. Kesenin vücuttaki ölü deriyi atma gibi mucizevi bir etkisi var.

Doğal peeling etkisi göstermesiyle kabak keseler batıklarınızın ve selülitlerinizin üstesinden gelecek! Kalça, bacak, basen pürüzlerinizi yok etmeniz artık mümkün olacak. Yüzünüze de uygulamanızda bir sakınca olmadığı söyleniyor fakat sert yapıda olduğu için tahriş etmeden yavaşça kullanmanızı tavsiye ediyorum. 

Ürün linki burada

4. Kabak keseden yapılmış sabun ile de double peeling.

4. Kabak keseden yapılmış sabun ile de double peeling.

Instagram'da da devamlı önerilen kabak lif sabunlar vücudunuzun ihtiyacı olan peeling aşaması için etkili ürünlerden biri. Duşta birkaç dakika masaj yaparak hem cildinizi rahatlatır hem de istemediğiniz problemlere çözüm bulabilirsiniz!

Ürünü buradan inceleyebilirsiniz.

5. Üreli duş jellerini kullanmanız daha etkili olabilir.

5. Üreli duş jellerini kullanmanız daha etkili olabilir.

Normal duş jellerinden ziyada üreli duş jelleri cildi daha iyi nemlendiriyor ve batık görünümün azalmasına yardımcı oluyor. Duştan çıkınca kuru cildinize elveda diyebilirsiniz. Alman markası Isana, TikTok kullanıcıların sürekli önermesiyle daha çok tercih edilmeye başladı. 

Ürün linki için buraya

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hepimizin jilet kullanmaya mecbur kaldığı anlar olabiliyor.

6. Hepimizin jilet kullanmaya mecbur kaldığı anlar olabiliyor.

Jilet kullanmanın oluşan zararları aslında yanlış jiletleri tercih etmekle alakalı bir durum. Daha kaliteli, cildinizi yumuşatacak, 5 bıçaklı jiletleri kullanmamız gerekiyor. Trendyol'da en çok satan bu ürünü vücut bakım rutininize dahil etmek isterseniz buradan alabilirsiniz.

7. Üründen beklentisi olmayanlar ürünü kullanınca istediği verimi almışlar.

7. Üründen beklentisi olmayanlar ürünü kullanınca istediği verimi almışlar.

Epilasyon tüy dökücü aleti hızlı ve kolay aynı zamanda acı hissettirmeden tüylerinizi yok edebiliyor. Ürün çilek bacak görünümü ortadan kaldırmayı vaat ediyor. Kullananlar ilk kullanımdan bile etkisinin olduğunu ve pürüzsüz bir görüntü elde ettiklerini belirterek, ürüne tam not vermişler.  

Linki burada

Kullanıcı yorumu böyle: Ürünü değerlendirmek için bir hafta kullanmak istedim. Mükemmel ötesi bacaklarda kıl batması bitti pürüzsüz oldu ve normalde sürekli epilasyon aleti kullanırım yazın haftada iki kere,bir haftadır kıl çıkmıyor, şiddetle tavsiye ederim☺️

8. Çilek görünümü kuru ciltleri seviyor.

8. Çilek görünümü kuru ciltleri seviyor.

Duşta vücudumuz su kaybettiğinden neme ihtiyaç duyuyor, ayrıca batıkların oluşması kuru ciltlerde daha hızlı gelişen bir şey. Yüzümüz kadar cildimiz de nemlendirilme işlemi istiyor, atlanmaması gereken bir aşama. Mutlaka peeling bittikten sonra vücudunuzu nemlendirmelisiniz.  

Bu ürün çok sık paylaşılıyor bakmanızı öneririm.

9.

10.

11.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın