Görüş Bildir
Haberler
Çiğdem Batur'dan Tarkan'ın "Geççek"ine Olay Yaratan Sözler: "Türkçeyi Katletmeye Değer miydi?"

Çiğdem Batur'dan Tarkan'ın "Geççek"ine Olay Yaratan Sözler: "Türkçeyi Katletmeye Değer miydi?"

GNS
17.02.2022 - 23:51

Yeni şarkı çıkaracağını duyurduğundan beri tüm fanlarını heyecanlandıran Tarkan'ın 'Geççek' isimli single'ı bugün yayınlandı. Megastarın koronavirüsü konu edindiği şarkıya pek çok farklı kişiden eleştiriler geldi. Kurtlar Vadisi Pusu, Deli Gönül ve Gümüş gibi dizilerle tanınan oyuncu Çiğdem Batur da sözlerini esirgemedi. Batur, Tarkan'ın 'Geççek'i için 'Türkçe'yi katletmeye değer miydi?' ifadelerini kullandı. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye'nin Megastar'ı Tarkan, yepyeni şarkısıyla müzik platformlarında yerini aldı. Ünlü şarkıcının fanları uzun bir süredir yeni şarkı beklentisi içerisindeydi. Pandemi sebebiyle ailesi ile birlikte Almanya'ya giden Tarkan, Türkiye'ye döner dönmez single çalışmalarına başladığını duyurmuştu. Bugün yayınlanan 'Geççek' isimli şarkı pek çok kişi tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. Oyuncu Çiğdem Batur'da bu isimler arasında yerini aldı. İşte Çiğdem Batur'un, Tarkan'ın 'Geççek' şarkısına tepkisi...

Dönüşü Muhteşem Oldu

Dönüşü Muhteşem Oldu

Pandemi süresince inzivaya çekilen Tarkan, Türkiye'ye döner dönmez reklam işbirlikleri ve müzik çalışmalarına başlamıştı. Megastarın üstüne çalıştığı ilk işlerden biri olan 'Geççek' bugün yayına girdi. Yeni single parçasını sevenleriyle buluşturan Tarkan, şarkı sözleri dolayısıyla pek çok eleştiriye maruz kaldı.

Sosyal Medya Gündeminde

Sosyal Medya Gündeminde

Şarkının yayınlanması ile birlikte sosyal medyada trend olan şarkıcı, pek çok eleştirinin odak noktası oldu. 'Geççek' bazıları tarafından çok beğenilirken, bazı kitlelerce olumsuz yorumlara tutuldu.

Çiğdem Batur'dan Tarkan'a Ağır Eleştiri

Çiğdem Batur'dan Tarkan'a Ağır Eleştiri

Megastar'ın yeni şarkısını eleştirenlerin arasında ünlü oyuncu Çiğdem Batur da yerini aldı. Batur sosyal medya hesabında paylaştığı hikaye ile şarkıyı alıntılayarak 'Türkçeyi katletmeye değer miydi?' ifadesini kullandı.

Türkçe'yi Katletmeye Değer miydi?

Türkçe'yi Katletmeye Değer miydi?

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hakan

istemsiz güldüm... ne alaka yhaaa..

Pasif Kullanıcı

Hah! Bir sen eksiktin