Görüş Bildir
Haberler
Chuck Berry’den 38 Yıl Sonra Yeni Albüm

Chuck Berry’den 38 Yıl Sonra Yeni Albüm

Batuhan
19.10.2016 - 10:43 Son Güncelleme: 20.10.2016 - 12:33

Rock’n’roll müziğin efsanelerinden Chuck Berry, 90. yaş gününde yeni bir albüm yayımlayacağını açıkladı. “Chuck” adıyla yayımlanacak albüm, efsanevi müzisyenin 38 yıllık aradan sonra çıkaracağı ilk albüm olacak.

Albüm hakkında yeterli bilgi verilmese de, bir açıklamaya göre albümdeki kayıtların çoğu Berry tarafından bestelenen ve düzenlenen daha önce duymadığımız parçalardan oluşacak.  

Berry, doğup büyüdüğü St. Louis’te kaydettiği “Chuck”ı 58 yıllık eşi Thelmetta’ya adadığını ifade etti. “Bu kayıt en kıymetlime, Toddy’e ithaf edilmiştir. Yaşlanıyorum sevgilim! Bu kayıt için çok uzun zamandır çalışıyorum. Artık bu işleri bırakmanın zamanı geldi” cümleleri ise “Chuck”ın bir veda albümü olduğunu kanıtlar nitelikte.

Albümde çocukları da gitar ve armonika ile eşlik edecek

Albümde çocukları da gitar ve armonika ile eşlik edecek

Çocukları Charles Berry Jr ve Ingrid, müzisyenin son albümünde ona gitar ve armonikada eşlik ediyor. “Chuck”ın 2017 yılında yayımlanması bekleniyor. 

Kültür Servisi

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
17
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
phesus

amerikada ırkçılığın en sert olduğu dönemde popülerliği yakalamış, radyolarda chukk berry çalarken en çok çalınan listelerinde elvis vardı, gerçek rock n rol... Devamını Gör

inSane

Bu müziğin ismi rock'n roll olmasaydı, chuck berry olurdu demiş j.lenon. :) Go johnny go,go !!

monapizza

go johnny go diyerek kanımı kaynatmış müthiş müzik adamı.