Görüş Bildir
Haberler
Christian Bale Yeni Filminde 'Ferrari'yi Canlandıracak

Christian Bale Yeni Filminde 'Ferrari'yi Canlandıracak

Christian Bale, Michael Mann’ın bir sürücü ve iş adamı olan, aynı zamanda otomobil üreticisi Ferrari’nin kurucusu Enzo Ferrari’nin hayatını anlatan biyografik türdeki yeni filminde, Ferrari’i canlandıracak. Fakat filmin ismi henüz belli değil.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aslında Mann, Ferrari projesi üzerinde 15 yıla yakın bir zamandır çalışıyordu ve bu süre içerisinde projenin kendisi için tam bir tutku haline dönüştüğü söyleniyor. Film, Brock Yates’in 1991 tarihli “Enzo Ferrari: The Man, the Cars, the Races” adlı kitabından uyarlanacak. Söz konusu film “başarının, başarısızlığın, tutkunun, yaşamın ve ölümün birbirine geçtiği bir yıl olan 1957’de” geçecek ve Ferrari’nin lüks bir otomotiv markası olarak yükselişini konu edinecek. Mann ve Bale, Johnny Depp’in başrolünde yer aldığı 2009 yapımı ganster filmi Public Enemies ’de daha önce birlikte çalışmışlardı. Yapımda yer alacak kadın başrol içinse birçok aktrisle görüşmeler sürüyor.

Gelecek yaz çekimlerine başlanacak olan filmin Venedik ve Toronto gibi prestijli film festivallerinde görücüye çıkması bekleniyor.

Film Hafızası

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0