Görüş Bildir
Haberler
CHP'li Datça Belediyesi'nin Heykel Açılışı, Kimse Gelmeyince Ertelendi

CHP'li Datça Belediyesi'nin Heykel Açılışı, Kimse Gelmeyince Ertelendi

Muğla'nın Datça ilçesinde, Knidos Antik Kenti yolu üzerinde oto tamircilerinin toplu halde bulunduğu, Sanayi Sitesi girişine konulan 'Sanayi Ağacı' heykelinin açılışına gelen Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, esnafı göremeyince töreni başka tarihe erteledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Datça Belediyesi, bir süre önce heykeltıraş Elbruz Denge'ye 'Sanayi Ağacı' heykeli yaptırdı. 

Dallarında meyve olarak, sanayi çarşısı esnafından her ustanın gerçek bir iş aletinin tasvir edildiği heykel, Datça Belediyesi tarafından Sanayi Sitesi girişinde düzenlemesi yapılan alana yerleştirildi.

Açılışa kimse gelmedi

Açılışa kimse gelmedi

Datça Belediye Başkanı CHP'li Gürsel Uçar, demir profil üzerine 3 metre yüksekliğinde ve 5 ton ağırlığındaki heykelin açılışı için dün saat 19.00'da yapılacak açılış törenine geldiğinde bir sürpriz ile karşılaştı. 

Alanda sanayi esnafını göremeyen Uçar, önce yanındaki görevlilerden olayın araştırılmasını istedi. Esnafın açılış töreninden habersiz olduğunu öğrenen Uçar, bu durum karşısında heykelin açılışını yapmayacağını söyledi.

"Sanayi esnafının olmadığı bir şeyin açılışını yapmam" 📹

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
20
8
4
2
2
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bilirkişi Raporu

Bu ne ya? Dalga mı geçiyorsunuz? Ucube bir şey yaptırıp açılış falan yapmak nedir? Bunlarla vakit kaybetmek yerine işinizi yapın, koltuk sallanıyor zaten. Ad... Devamını Gör

Bozkurt CcC

Yaw arkadaş söz varya akp ye çalışıyorsunuz bu ne biçim heykel ne biçim birşey ya