Görüş Bildir
Haberler
Cezaevinde İsyan Çıktı; Bakan, 'Her Şey Kontrol Altında' Dedi

Cezaevinde İsyan Çıktı; Bakan, 'Her Şey Kontrol Altında' Dedi

Deniz Gök
04.02.2022 - 18:19 Son Güncelleme: 04.02.2022 - 22:23

İstanbul'daki Ümraniye Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda yangın çıktı. Gelen haberlere göre yangını isyan eden hükümlü ve tutuklular çıkardı. Dumandan etkilenenler hastanelere kaldırıldı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, uzun süre sonra yaptığı açıklamada 'Hiç kimsenin hayati tehlikesi yoktur. Her şey kontrol altına alınmıştır' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Akşam saatlerinde İnkılap Küçüksu Caddesi'ndeki cezaevinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Mahkûmlar çarşaf ve battaniyeleri yaktı

Mahkûmlar çarşaf ve battaniyeleri yaktı

Sözcü gazetesi, C Blok C-16 koğuşta isyan çıktığı bilgisini aktardı. Habere göre adli suçlardan tutulan 31 mahkûm çarşaf ve battaniyeleri yaktı.

Haberi alan mahkûm ve tutuklu yakınları cezaevi önüne geldi.

Haberi alan mahkûm ve tutuklu yakınları cezaevi önüne geldi.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan olaya ilişkin yapılan açıklamada şöyle denildi:

“04.02.2022 günü saat 17.20 civarında Ümraniye E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda yangın çıktığının öğrenilmesi üzerine derhal gerekli güvenlik önlemleri alınarak yangına müdahale edilmiş, yangından etkilenen 20 adli hükümlü sağlık kurumlarına sevk edilerek tedavi altına alınmış, diğer hükümlüler de olası tehlikelere karşı güvenli ortamlara aktarılmıştır.”

Yangın, yaklaşık 2 saatte söndürüldü ve soğutma çalışmaları başlatıldı.

Bakan Bozdağ: "Hiç kimsenin hayati tehlikesi yok"

Bakan Bozdağ: "Hiç kimsenin hayati tehlikesi yok"

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ olaya ilişkin yaptığı açıklamada 'İstanbul Ümraniye E tipi cezaevinde bir koğuşta çıkan yangın söndürülmüştür. Soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangından etkilenen 1 İnfaz Koruma Başmemuru, 20 tutuklu ve hükümlü hastaneye kaldırılmıştır. Hiç kimsenin hayati tehlikesi yoktur. Her şey kontrol altına alınmıştır' dedi.

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
17
14
6
4
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
RapraRapra

Anlaşıldı af hazırlığı yapıyorlar

tncdmrl

adama inat yapmışlar bence göreve geleli daha kaç gün oldu ya :D

Selam Öabakan

yalanmı birader tv de yangın çıktı dediler burda ise isyan öyle şaşıdılarki yalanda uzman değil direk prof olmuşlar geri adımda da dünya markası maşallah bü... Devamını Gör