Görüş Bildir
Haberler
Çevrimiçi İngilizce Kursu Lingualeo Türkiye'de

Çevrimiçi İngilizce Kursu Lingualeo Türkiye'de

Caner
17.06.2014 - 23:18
İçeriğin Devamı Aşağıda

Çevrimiçi İngilizce Kursu Lingualeo Türkiye'de

Dünyanın dört bir yanından 9 milyondan fazla üyeye sahip çevrimiçi İngilizce kursu LinguaLeo, Türkçe arayüzüyle Türkiye’de yayına geçti.

LinguaLeo, kişiselleştirilmiş eğitim planı, dil öğretim tekniği ve diğer öğrencilerle sosyalleşme fırsatını bir araya getirerek en etkin İngilizce dil eğitimi modelini artık Türkiye’de de sunuyor. LinguaLeo, geniş dijital kütüphanesiyle tanınan yazarlar ve yayıncıların güvenilir içeriklerini üyelerine sunuyor ve üyelerinin kişisel zevklerine göre seçtikleri haberleri okuyarak, müzik dinleyerek ve eğlence kanallarını seyrederek İngilizce öğrenmelerine imkan sağlıyor. LinguaLeo, İngilizce öğrenme sürecinde, üyelerini oyunlaştırılmış ve kişiselleştirilmiş içerikleriyle dil öğrenim süreçlerinde motive ediyor. Bütün mobil platformlarda kullanılabilen LinguaLeo, herkese kendi seçtikleri zamanlarda evde veya dışarıda dil öğrenme imkanı veriyor.

Geçen yıldan bu yana üye sayısını yüzde 96 artırarak 9 milyon üyeye ulaşan LinguaLeo, ‘freemium’ iş modeli üzerine kurulu. LinguaLeo’ya ücretsiz üye olan herkes İngilizce öğrenmeye ve geliştirmeye hemen başlayabiliyor. Ulaşılabilir fiyata üye olunan üst düzey ‘Gold’ üyelikle ise kullanıcılar öğrenme süreçlerini hızlandırabiliyor. Gold üyeler, daha geniş bir kurs portföyünden faydalanabiliyorlar.

Küreselleşmenin sonucu olarak, insanların yabancı dil bilgilerini artırma ihtiyaçları, kariyerleri ve kişisel gelişimleri için İngilizce bilme zorunlulukları nedeniyle, dil öğrenmek isteyenlerin sayısı artıyor. Klasik dil kurslarının günümüz şartlarında ölçeklenebilir olmaması da, dil eğitiminde modern dünyaya uygun yeni metodları gerekli kılıyor. Misyonlarının insanların yabancı diller üzerindeki hakimiyetlerini artırmak olduğunu açıklayan LinguaLeo COO’su Dmitry Stavisky, Türkiye’nin yüksek internet penetrasyon oranıyla, hızla büyüyen bir ülke olarak gerekli internet ve mobil alt yapısına sahip olduğunu söyledi ve sözlerine devam etti; ‘Ülkenin sahip olduğu genç nüfus, dünya ekonomisine hızla entegre oluyor ve yenilikleri takip ediyor. Modern dünyada insanların vakitleri oldukça kısıtlı. LinguaLeo, dil öğrenen her yaştan ve farklı bilgi seviyesinden insanın evde veya günlük yaşamlarının içinde bir kaç dakikalarını ayırarak en etkin şekilde İngilizce öğrenmelerine yardımcı oluyor.’ dedi.

Türk kullanıcılara özel fırsat

LinguaLeo, 30 Haziran’a kadar platforma üye olan herkese 3 ay boyunca Gold üyelik ayrıcalığını ve bütün premium kursları ücretsiz olarak sunuyor. LinguaLeo’nun Türkiye lasmanı ile aynı zamanda başlayan Dünya Kupası’na özel de bir kurs hazırlandı; ‘Futbolca Sohbet’.

LinguaLeo’nun kurucusu Aynur Abdulnasyrov, LinguaLeo’nun dil öğrenimini eğlenceli, sürükleyici ve kişiselleştirilebilir hale getirmeyi hedeflediğini söyledi ve sözlerine devam etti; ‘Güçlü oyunlaştırma ve geniş mecralı eğitim tekniklerimizle, üyelerimizin en hoşlandıkları şeyleri yaparken dil öğrenmelerini sağlıyoruz. En iyi yazarlar ve yayınevleri ile ortaklıklar kuruyor en iyi dil eğitim programları, güvenilir haber, eğlence ve profesyonel içerikleri eğitim sürecimize dahil ediyoruz. Üyelerimiz artık, kendi dil seviyeleri, hedefleri ve beğenilerine uygun kişiselleştirdikleri eğitim planlarını da takip edebiliyorlar.”

stuff

Kaynak: http://www.stuff.com.tr/2014/06/cevri...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0