Görüş Bildir
Haberler
Çevresel Olaylara Müdahale Aracı: Toyota UUV

Çevresel Olaylara Müdahale Aracı: Toyota UUV

Onedio Medya
07.11.2015 - 17:36

Bu yılki SEMA Fuarı yine birbirinden özel otomobillere ev sahipliği yapıyor. Spor ve sedan otomobillerin yanında bu yıl kamyonet sınıfında da önemli gelişmeler mevcut. Fuar Amerika’da düzenlendiği için olsa gerek; çok büyük, çok kaslı, çok agresif arazi araçları gördük. Ancak belki de içlerinden en iddialısı Toyota’ya ait.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Toyota tarafından “Ultimate Utility Vehicle” olarak tanımlanan arazi aracı, bir off-road aracı için bile büyük sayılabilecek agresif gövdesiyle dikkat çekiyor. Araç, Toyota’nın minivan modeli Sienna ve bir başka arazi aracı Tacoma üzerine geliştirilmiş. Her iki modelden de farklı özellikleri bünyesinde toplayan araç, mükemmel bir dönüşüme uğramış.

22 inçlik Monster Energy off-road tekerlekleri aracı havaya kaldırırken, tepesindeki LED ışık barı önündeki tüm engelleri görmesini sağlıyor. Araçta bu engelleri daha hızlı bir şekilde aşacak bir motor bulunuyor. Toyota’nın yarış otomobillerinde gördüğümüz TRD (Toyota Racing Development) süperşarjlı V6 motoru, UUV’nin en güçlü silahlarından.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
67
20
8
7
6
4
0