Görüş Bildir
Haberler
Cep Yakan Fiyatlarıyla Bizi Hüsrana Uğratan Spor Ayakkabılardan 21 Süper İndirimli Model

etiket Cep Yakan Fiyatlarıyla Bizi Hüsrana Uğratan Spor Ayakkabılardan 21 Süper İndirimli Model

Merlot Vinho
09.11.2021 - 11:20

Modası asla geçmeyen, her yere her tarza uyan spor ayakkabıları sevmeyen var mı? Sezonda cep yakan fiyatları nedeniyle ağlayarak baktığımız spor ayakkabıların neredeyse hepsinde büyük indirim fırsatı var. Sizler için sezonun en trend ve en beğenilen 21 kullanışlı sneaker modelini inceledik. Daha fazlası için spor ayakkabı aşkından vazgeçemeyenleri içeriğe bekliyoruz:)

''Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. O bir klasik değil de ne?

1. O bir klasik değil de ne?

Adidas'ın Superstar'ı bir döneme damga vurmuş ikonik spor ayakkabılarından. Şık duruşu ve rahatlığı ile kullanıcısına eskidikçe yenisini aldırtan bu model şu an indirimde ve 410 TL. Klasik sneaker rahatlığından kopamayanlar kaçırmasın.

Çok güzel bir ayakkabı ama kalıbı biraz sert 36 numara giyiyorum 36 numara söyledim biraz bol geldi iplerini sıkınca az da olsa bolluğunu giderdim, ayakta duruşu mükemmel elbiselerimin altında çok hoş duruyor. Sevdim.

Ürünün son dönemde farklı renkleri çıkmış olsa da bizce en asili her zaman beyazı. Ama siyah severleri de unutmadık ve buraya link bıraktık:)

2. Sizin tercihiniz hangisi? Adidas mı Nike mı?

2. Sizin tercihiniz hangisi? Adidas mı Nike mı?

Adidas mı Nike mı sorunsalı bitmez. Bize göre ikisinin de ayrı. Ama Nike Airforce modelinin rahatlığı tartışmaya açık bir konu değil. Günlük ve şık kombinlerde görmeye alıştığımız bu sağlam ayakkabı indirimde 550 TL'ye düşmüş.

3. Rengi kalbimizi çaldı 💜💜

3. Rengi kalbimizi çaldı 💜💜

Renkli kişiliğinize uygun bir spor ayakkabı arıyorsanız doğru yerdesiniz! Guess'in en beğenilen modellerinden olan bu lila ayakkabıyla, şıklığı ve rahatlığı bir arada hissedeceksiniz. 

Rengi kalıbı çok güzel çok rahat bir ayakkabı ve tam kalıp. Rahatlık ve şıklık arayanlar kesinlikle almalı.

Fiyatı 359 TL olan ürünü incelemek için tıklayın!

4. Herkese bir beyaz sneaker şart.

4. Herkese bir beyaz sneaker şart.

Puma shuffle ile her an her yere gitmeye hazırsınız. Günlük kullanımda rahatlığından ödün vermek istemeyenlerin ilk tercihleri arasında yer alan bu ayakkabı, kibar modeliyle göz dolduruyor. Kalıbı hakkında kararsızsanız şu kullanıcı yorumundan faydalanabilirsiniz:

Normalde 38 numara giyiyorum ama 38.5 aldım ve gerçekten çok daha rahat oldu, ayakkabı gerçekten çok rahat, almayı düşünenler hiç tereddütsüz alabilir. Bence buçuklu da olsa yarım numara büyük almak da fayda var daha rahat oluyor çünkü.

5. Ayakta yok hissi uyandıran koşu ayakkabısı.

5. Ayakta yok hissi uyandıran koşu ayakkabısı.

Düzenli spor yapmayı sevenler için harika bir koşu ayakkabı önerimiz var, üstelik rengi de aşırı tatlı. Puma'nın bu modeliyle uçuyormuş gibi hissedeceksiniz. 

Ayakkabı sanki ayaklarımda yokmuş gibi çok hafif çok hoş bir ayakkabı. Ayağınız kaç numaraysa ona göre alın rengi falan çok güzel çok beğendim.

Tam göründüğü gibi estetik ve rahat olan bu mükemmel ayakkabıyı incelemek için tıklayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Boyunuzu uzun gösterecek bir sneaker arıyorsanız, bu model harika.

6. Boyunuzu uzun gösterecek bir sneaker arıyorsanız, bu model harika.

Yaya'nın bu modeline resmen vurulduk. Vizon renk, bir ayakkabıda bu kadar mı güzel durur? Tasarımıyla bizi bizden alan bu modeli fiyatı düşen efsaneler grubuna dahil etmesek olmazdı.

Ürün çok hafif gerçekten giyince inanamadım çok da rahat kesinlikle tavsiye ederim. Normal de 37,5 giyiyorum 37-38 iki tane almıştım ama 37 küçük geldi.

Fiyatı: 196 TL. Linki burada! Aynı modelin diğer renkleri de mevcut. Buradan bakabilirsiniz.

7. Leopardan kopamıyor musunuz?

7. Leopardan kopamıyor musunuz?

Günlük beyaz ayakkabılar her yerde. Ama işin içine leopar girince çok daha farklı oluyor. Etek, jean ve elbiselerle inanılmaz yakışan bu ayakkabıyı ayağınızdan çıkarmak istemeyeceğinize eminiz.

Fiyatı 78 TL'ye inen ürünü incelemek için buraya tıklayın!

8. Bu model her an her yerde yıldız gibi parlayanlara gelsin :)

8. Bu model her an her yerde yıldız gibi parlayanlara gelsin :)

Ne kadar rahat olsa da bir spor ayakkabıdan beklentiniz biraz şıklıksa, doğru modeli bulmuş olabilirsiniz. Tarzıyla benzersiz olan Derimod'un bu modelini biz çok beğendik. 

Çok beğendim kalıp olarak rahat bir model. Sorunsuz bir şekilde teslim edildi. Teşekkürler..

9. Vans severleri unutur muyuz hiç?

9. Vans severleri unutur muyuz hiç?

Kaykaycılar için üretilen ilk spor ayakkabı olan Vans, sokak kültürünün en rahat özeti. Günlük ve gece kullanımda sırıtmayan bu modeli, bütün kombinlerinize uydurabilirsiniz. Üstelik rahatlıktan vazgeçmek zorunda kalmadan.

Damalı Vans'ın fiyatı 366 TL. Linki burada!

10. Gittiğiniz her yere renginizi de götürün.

10. Gittiğiniz her yere renginizi de götürün.

Spor ayakkabıda kriteriniz estetikse, bu ayakkabı tam size göre. Her sezon renkli stilinize çok yakışacak günlük sneakerlar, hem çok rahat hem de çok dikkat çekici. Üstelik fiyatı da 112 TL. 

Kalıbına dair soru işaretleriniz varsa bu yorumu okusanız iyi olur:

Ürün indirimdeyken aldım o yüzden fiyatı makuldü.. Yalnız 1 numara küçüğünü alsam da olurmuş dedim. Biraz bol geldi.. Ama ayakkabının rengi ve duruşu gayet güzel. Ürün elime hasarsız ulaştı..

Bizim favorimiz bu renk, siz kendi favorinizi benzer ürünler arasından seçebilirsiniz :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Koşu ve egzersiz için doğru seçim.

11. Koşu ve egzersiz için doğru seçim.

Hafifliği ve konforu su geçirmez bir gerçek olan Defacto ayakkabıları biz çok sevdik. Hem ekonomik hem de kaliteli bir ayakkabı arıyorsanız, bu model tam sizlik.

Çok beğendim ve çok rahat çok kibar memnun kaldığım bir alışveriş oldu 💯

12. Bir klasik daha: New Balance

12. Bir klasik daha: New Balance

Güçlü tabanıyla her adımınıza destek olan bu sneaker, tüm gün yürüyenlerin yüzünü epey güldürecek. Yastıklı tabanıyla ekstra konfor veren model, farklı tasarımıyla bizim dikkatimizi çekti. Yine de bu modeli almak isterseniz kalıp bilgilerine göz atmadan geçmeyin;)

Bir numara büyük almanızı öneririm. Çok şık ve rahat bir ayakkabı. Hızlı gönderi ve teslimat için de ayrıca teşekkürler.

Fiyatı 650 TL olan ürünü buradan inceleyebilirsiniz!

13. Hem kaliteli hem ucuz, daha ne olsun?

13. Hem kaliteli hem ucuz, daha ne olsun?

Bir spor ayakkabıdan beklentiniz neyse bu renkli model bizce gayet iyi karşılıyor. Konforu ile gün boyu ayaklarınızı yormadan kullanacağınız bu modeli, egzersiz sırasında da rahatlıkla giyebilirsiniz.

Fiyatı 147 TL olan ürün linki burada!

14. Böyle güzel bir yeşil olamaz!

14. Böyle güzel bir yeşil olamaz!

Bu ayakkabının hangi güzel özelliğinden bahsetsek bilemedik. Kalıbı, duruşu, %100 ortopedik tabanı ve rahatlığı... Ama bir de rengi var ki aşık olmamak elde değil. 

Tonny Black ilk defa sipariş verdim tereddüt ettim ama rengine aşık olduğum için sipariş verdim vee sonuççççç mükemmel. Rengi aynı göründüğü gibi ayak numaram 38 ve tam oldu.

İndirimde 50 TL'ye düşen bu ayakkabı giyme de yanında yat cinsinden. Bizce herkese bir tane lazım. Buradan inceleyebilirsiniz.

15. Şöyle şık bir spor ayakkabısına kim hayır diyebilir ki?

15. Şöyle şık bir spor ayakkabısına kim hayır diyebilir ki?

Unisex modellerden Letoon ayakkabı, konforu ve tasarımıyla bizi etkilemeyi başardı. Nefes alan yapısı ve tabanıyla egzersiz yapmanın en şık hali olan bu modeli , düzenli spor yapıyorsanız mutlaka denemenizi öneririz.

Kuzenimle aynı aldık fiyatına göre çok güzel bir ürün aşırı derecede rahat, tam kalıp alabilirsiniz. Kargo paketleme hepsi çok iyiydi.

Dev indirimle 90 TL'ye düşen ürünü incelemek için tıklayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Kışlık bir spor ayakkabıdan beklenen tam olarak bu.

16. Kışlık bir spor ayakkabıdan beklenen tam olarak bu.

Süet kumaştan bir spor ayakkabısı, sonbahar ve kış ayları için eşsiz bir seçenek. Biz bu modelin duruşuna ve estetikliğine resmen bayıldık. 5 farklı rengi mevcut olan Nine West marka sneaker, o kadar güzel görünüyor ki giymeye kıyılmaz.

Ne giyerseniz giyin altına çok yakışacak bu ayakkabıyı tükenmeden almak için tıklayın! Benzer ürünleri buradan inceleyebilirsiniz!

17. Bugün günlerden yeşil!

17. Bugün günlerden yeşil!

Şu modelin rahatlığı o kadar belli ki, bayılmamak elde değil. Üstelik sarı, pudra, turuncu ve başka başka renkleri de var. Bakın kullanıcılar ne demiş:

Normalde 38,5 giyiyorum hatta zorda kalınca 39 alıyorum ama bu ayakkabıyı 38 sipariş ettim tam oldu. Kesinlikle alın aldırın. Resimdekinden bile daha güzel. Böyle güzelini ve rahatını bulamazsınız.

 Bize sorarsanız 171 TL'lik bir konfor arıyorsanız, bu modele ve renklerine mutlaka bakmalısınız :) Linki burada, diğer renkleri ise bu koleksiyonda!

18. Siyahın asaleti de bir başka güzel.

18. Siyahın asaleti de bir başka güzel.

Bütün kıyafetlere uyan, gece gündüz konfor sağlayan Reebok yürüyüş ayakkabısı, sade görüntüsüyle kalbimizde taht kurdu. Özellikle şort ve kotların altına çok yakışacağını düşündüğümüz ürünü indirimdeyken kaçırmayın :)

Daha önceden beyazını almıştım. Ayaklarım çok rahat ettiği için siyah rengini de almak istedim. Normalde spor ayakkabıda 39 numara giyiyorum,  bu ayakkabıda 38,5 tam oldu. Yarım numara küçük almanızı öneririm. Ayağı kibar gösteriyor .

19. Bilekli ayakkabı sevenler için;

19. Bilekli ayakkabı sevenler için;

Hem rahat, hem güzel, hem unisex, hem de ucuz. İşte aradığım model, diyeceğiniz bir ayakkabı önerimiz var. Dark Seer markalı bu ürünü alanlar pişman olmamış:

Ürün çok güzel kaliteli kesinlikle almalısınız. İçi yumuşacık fiyatına göre aşırı kaliteli. 37 numara giyenler 38 alabilir ben öyle yaptım tam oldu ve sürpriz hediyeleri çok anlamlıydı.

Fiyatı 99 TL. İncelemek için buraya tıklayın! Markanın diğer ürünleri burada!

20. Tasarım gerçekten inanılmaz güzel değil mi?

20. Tasarım gerçekten inanılmaz güzel değil mi?

Erkeklerin bayılarak kullanacağı Dark Seer ürünlerinden bir diğeri de bu renkli tasarım. Şık dursun, kaliteli olsun ve pahalı olmasın diyen beyler bizce bu modeli severek kullanacak.

115 TL'ye bu rahatlıkta bir ayakkabı almak istiyorsanız ürünü ve diğer renklerini incelemek için tıklayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Kaliteli ve şık bir alternatifimiz daha var.

21. Kaliteli ve şık bir alternatifimiz daha var.

Ucuzlukta sınır tanımayan kaliteli bir marka arıyorsanız, sizin için son bir önerimiz daha var. Soho markalı kahve-bej spor ayakkabısı, hayalinizdeki model olabilir. Ortopedik tabanı ve rahatlığıyla kullanıcıların beğenisini kazanmış olan bu ayakkabının 7 farklı renk seçeneği mevcut. Fiyatı ise 97 TL.

Göründüğü gibi geldi kendi numaramı aldım tam oldu. Gayet rahat ve güzel.

Buradan bakabilirsiniz!

Bunları içerikleri de beğenebilirsiniz;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın