Görüş Bildir
Haberler
Cengiz İmren Kimdir? Şarkılar Bizi Söyler Cengiz İmren Kaç Yaşında, Nereli? Cengiz İmren Şarkıları Neler?

Cengiz İmren Kimdir? Şarkılar Bizi Söyler Cengiz İmren Kaç Yaşında, Nereli? Cengiz İmren Şarkıları Neler?

Kanal D'nin sevilen eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler, her cumartesi ekranlarda yer alıyor. 26 Mart akşamı 42. bölümüyle ekranlara gelen Şarkılar Bizi Söyler, birbirinden başarılı isimleri konuk ediyor. Sunumunu Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin yaptığı program bu akşam arabesk şarkılarına doyuracak. Bu haftaki konukları arasında şarkıcı Cengiz İmren var. Cengiz İmren kimdir? Şarkılar Bizi Söyler Cengiz İmren kaç yaşında, nereli? Cengiz İmren şarkıları neler? İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kanal D ekranlarının rengarenk programı Şarkılar Bizi Söyler, her cumartesi akşamı izleyicilere müzik keyfi yaşatıyor. Şarkılar Bizi Söyler Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunumuyla her hafta birbirinden başarılı isimleri konuk ediyor. Konuk isimler arasında Cengiz İmren de yer alıyor. Cengiz İmren kimdir? Şarkılar Bizi Söyler Cengiz İmren kaç yaşında, nereli? Cengiz İmren şarkıları neler?

Cengiz İmren Kimdir?

Cengiz İmren Kimdir?

Türk arabesk müzik şarkıcısı, besteci ve söz yazarı olan Cengiz İmren 1974 Şanlıurfa doğumludur. Babasının Batman’da çalışması nedeniyle ailecek Batman’a taşınmıştır.19 yaşına kadar Batman’da yaşayan İmren, ilerleyen yaşlarda Hollanda’ya yerleşmiş ve müzik hayatına adım atmıştır.

Cengiz İmrenİbrahim Tatlıses’e bestelerini verdiği “Birtanem” ve “Ağlıyorum Kahrımdan” şarkılarıyla adını duyurmuştu. Müzik dünyasında ismini duyuran İmren, profesyonel müzik kariyeri 1995 yılında yayınladığı “İnanamam” albümüyle başlamıştır.

2008 yılında sevenleriyle paylaştığı “İşte Cengiz İmren” albümü büyük beğeni toplamıştır. Cengiz İmren 2022 yılında “Yılan” şarkısını piyasaya sürmesinin ardından “Hele Bakın Kim Gelmiş”le ilgiyi üzerine toplamıştır.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın