Görüş Bildir
Haberler
Çekilin Testimiz Geldi 😒 Sen Hangi Ruj Tonusun?

etiket Çekilin Testimiz Geldi 😒 Sen Hangi Ruj Tonusun?

O duduşlarınıza tüm Acem ülkesi feda olsun. Diyoruz ki bu testi çözün, karakterinize en uygun ruju söyleyelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Favori çiçeğin?

2. Yabancı ünlü moda ikonun kim?

3. Peki ünlü Türk moda ikonun?

4. Şunlardan hangisini görmek için çıldırıyorsun?

5. Hangisi senin olsun isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak, şu saç modellerinden hangisini daha çok tercih ediyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

En Kült Renk: Fire And Ice!

En Kült Renk: Fire And Ice!

Off tam bir baş döndürücüsün! Mesela seninleyken Formula 1 arabası gibi hızlı akar hayat; ama sonra birden durursun. Mesela aşşşırı dışa dönüksün; ama bazen kimseye görmek istemez; yalnızlığınla rahatlarsın. Bazen ateşsin bazen buz. Kafanın içindekileri çözebilmek için kendini çıldırasıya paralayan adamlar, seni anlayabilmek için üniversitede kürsü açsa yeridir valla!!

Seni Uysal Koyun Sanmasınlar: Hazelnut!

Seni Uysal Koyun Sanmasınlar: Hazelnut!

Offf o ekranın başından buraya bir sinsilik geçti ki, ürperdik valla! Sen var ya sen, nasıl işini biliyorsun nasıııl... Dışarıdan çok güven veren bi tipin var, ama bu senin tuzağın değilse biz hiçbir şey bilmiyoruz. Mesela bilmediğin şey yoktur: Gıybetten enteleketüel bilgiye; seks bilgisinden mutfak bilgisine... Her şeyi biliyorsun, her şeyi görüyorsun. Üstad al yanına, eğit bizi!

Enerjinle Atomu Bile Parçalarsın: Somon Rengi!

Enerjinle Atomu Bile Parçalarsın: Somon Rengi!

Einstein 'Eğer size el sallayan kurtarıcı İsa heykeli görürseniz bu mucize değildir; illaki atomlarda garip şeyler oluyordur.' demiş. Bizce ortamdan sen de geçmiş, elektronları harekete geçirmiş olabilirsin :) Kızım bu ne enerji, allah belanı vermesin. Otur iki dakka şurada soluklan. Yok yok illa dışarı çıkıp eğlencen di mi? Sen var ya tam bir manyaksın: Millettin gigabyte'ları senin story'leri izlemekten bitti yeminle... Hadi git, eğlen, ne yapacaksan yap, kaybol :))

Çekilin Kadın Geliyor: Pembe Şampanya!

Çekilin Kadın Geliyor: Pembe Şampanya!

Hani erkek çocuklarının hep arayıp bulamadığı kadın var ya; hani saçma sapan hareketlerinin sebebi olan, hayatlarının aşkı olan kadın: İşte o sensin. Asaletse asalet, akılsa akıl, güzellikse güzellik, seksilikse seksilik... Ama yüce rabbim senden sınırlı sayıda üretmiş; dünyamızın sıkıntısı o. Uzun lafın kısası, 'Ve Tanrı Kadın'ı Yarattı!'daki kadın sensin bee! Şu kadın halimle, ağzımın suyu aktı; dm'leşelim ;)

Biri Seksi mi Dedi?! İşte O Sensin: Rhubarb!

Biri Seksi mi Dedi?! İşte O Sensin: Rhubarb!

Ya bi yer mi sallandı?! Heaa pardon senmişsin. Sen var ya sen... Senin kadar işini bilen yoktur. Herhangi bir ortam ele geçirilecekse ya da birisi baştan çıkarılacaksa, senin için çocuk oyuncağı oluyor. Hem de öyle basitleşmeden; ufak bir dekolte, göz alıcı ruj ve hafif göz kalemi bile yeter... Kan beynine gitmez adamın valla! Biraz az seksi olur musun lütfen, hepimizin yuvası dağılacak. Lütfen!!!1

Şeker misin, Şerbet misin? Roseberry!

Şeker misin, Şerbet misin? Roseberry!

Şu an içimizde seninle arkadaş olma isteği uyandı. Mesela seninle aynı okulda ya da iş yerinde olsak, sabah oraya gelme motivasyonumuz sen olurdun. Seninle 1 dakika tüm güne bedeldir. Acayip tatlı bir şeysin ya. Böyle kedicik gibi bir şeysin. Neyse çok fazla Adnan Oktar'a bağladık, gidiyoruz. Sen de gelsene :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
808
546
428
157
71
43
33
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Apollonia corleone

pembe şampanya.Rujun adı yeter ben aradan çekileyim

Bts Jimin

hazelnut