Görüş Bildir
Haberler
Çekik Gözler Artık Hayal Değil! Daha Kolay Eyeliner Çekmek İçin Deneyebileceğiniz 10 Taktik

Çekik Gözler Artık Hayal Değil! Daha Kolay Eyeliner Çekmek İçin Deneyebileceğiniz 10 Taktik

Begüm
01.02.2023 - 15:10

Bir türlü o istediği eyeliner'ı çekemeyenleri buraya alalım! İşte kolay bir şekilde istediğiniz eyeliner'ı çekmenizi sağlayacak en iyi taktikler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İki çizgiyi birleştirin.

1. İki çizgiyi birleştirin.

Önce gözünüzün ucundan bir çizgi çekin. Ardından onun bitiminden göz kapağınız üzerine de bir çizgi çekin. Bu çizgiyi istediğiniz kalınlığa göre ayarlayabilirsiniz.

2. Çizgi çektikten sonra çizgilerle doldurun.

İlk olarak bir çizgi çektikten sonra çizginin açısını aynı tutarak onun üzerine farklı çizgiler çizin. Çizgileriniz ile eyeliner'ı kalınlaştırabilir veya ince tutabilirsiniz.

3. Noktaları birleştirin.

3. Noktaları birleştirin.

Eyeliner kalınlığınıza göre göz kapağınıza noktalar koyabilir ardından da birleştirebilirsiniz. Önce noktaları birleştirip sonrasında da içini kolayca boyayabilirsiniz.

4. Bant kullanın.

4. Bant kullanın.

Eyeliner'ın açısını doğru şekilde belirlemek için gözünüzün hizasına bant yapıştırarak kolay bir şekilde eyeliner ile çizebilirsiniz. Çizdikten sonra da bandı kolayca çıkarabilirsiniz.

5. Eliniz ile göz kapağınızı sağa veya sola çekiştirmeyin.

Eyeliner çekerken eliniz ile göz kapağınızı ve gözünüzün uç kısmını çekiştirmek eyeliner'ı düzgün çekememenize sebep olur. Bu yüzden elinizle çekiştirmeden doğal halindeyken eyeliner çekmeniz gerekir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 3 çizgi çekin.

6. 3 çizgi çekin.

3 tane ana çizgi çekin ardından da bu çizgilerin içerisini doldurun. Bu sayede düzgün ve dolgun bir eyeliner görünümü elde edebilirsiniz.

7. Kesik çizgiler atın.

7. Kesik çizgiler atın.

Göz kapağınızın üstüne kesik çizgiler atın. Sonrasında da bu kesik çizgileri birleştirin. Böylece göz kapağınızın üzerine düzgün bir eyeliner çekebilirsiniz.

8. Sadece uç kısmından çizgi çekin.

Eyelinerı gözünüzün sadece uç kısmına çekebilirsiniz. Göz kapağınızın üstüne gelmeden en köşe kısımdan iki çizgi çekerek eyelinerın kuyruğunu yapabilirsiniz.

9. Kapatıcı ve ten rengi göz kalemi ile düzeltebilirsiniz.

Eyelinerı çektikten sonra taşan veya size uzun gelen kısımları kapatıcı ve ten rengi göz kalemi ile kolayca düzeltebilirsiniz.

10. Ucunu yukarıya doğru açık bırakın.

10. Ucunu yukarıya doğru açık bırakın.

Eyeliner'ın uç kısmını doldurmak yerine göz kapağına doğru eğimli bir çizgi çekin. Ve içini doldurmayın. Bu sayede hem farklı bir görünüme elde edebilirsin hem de daha kolay eyeliner çekebilirsin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
17
7
4
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın