Görüş Bildir
Haberler
Çekici Bulduğun Erkeklere Göre Ruhun Kaç Yaşında?

etiket Çekici Bulduğun Erkeklere Göre Ruhun Kaç Yaşında?

Trex
01.03.2017 - 00:52

Beğenilerimiz bizim ruh yaşımız hakkında da ipuçları verir. Bu testimizde erkekleri 15 soruda karşılaştırıyoruz. Testinde sonunda beğeni yaşını söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

#9

#10

İçeriğin Devamı Aşağıda

#11

#12

#13

#14

#15

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin ruhun 18 yaşında!

Senin ruhun 18 yaşında!

Verdiğin cevaplara göre senin ruhun 18 yaşında. Kemik yaşınla ilgilenmiyoruz. Senin ruhun genç.  Çekici bulduğun erkeklerin alev alev bakan gözleri senin genç ruhunla müthiş uyum içinde!

Senin ruhun 21 yaşında!

Senin ruhun 21 yaşında!

Verdiğin cevaplara göre senin ruhun 21 yaşında. Zihnin çok berrak.  Kolay kolay her şey beğenmiyorsun ama eğlenmek senin için önemli. Fiziksel olarak ne durumdasın bilemeyiz elbette ama içinde patlayan bir şeyler var. Yerinde zor duruyorsun :) Çekici bulduğun erkekler de enerji saçıyor çevresine.

Senin ruhun 25 yaşında!

Senin ruhun 25 yaşında!

Verdiğin cevaplara göre senin ruhun 25 yaşında.  Her şeyin en iyisini arıyorsun.  Popüler kültürü takip eden ama asla rüzgarına kapılmayan birisin.  Sana rafine zevklerin insanı desek yanlış olmaz :) Yakışıklı erkekler konusunda master seviyesinde uzmansın. Sen işini biliyorsun. ;)

Senin ruhun 29 yaşında!

Senin ruhun 29 yaşında!

Verdiğin cevaplara göre senin ruhun 29 yaşında.  Artık 30'a merdiven dayamış birisin. Hayattan beklentilerinin bir kısmı gerçekleşmiş bir kısmı henüz gerçekleşmemiş olabilir ama senin için mühim değil. Verdiğin cevaplara göre senin için bakış çok önemli. Erkeğin nasıl baktığına çok önem veriyorsun. Çünkü gözler kalbin aynasıdır )

Senin ruhun 32 yaşında!

Senin ruhun 32 yaşında!

Verdiğin cevaplara göre senin ruhun 32  yaşında.  Ununu elemiş tasını tarağını asmışsın. Kafan çok rahat. Maşallah Oscar jürisine girecek insansın.  Biraz yorgunsun. Hayat seni yormuş ama sana kattığı çok şey var.

Senin ruhun 41 yaşında!

Senin ruhun 41 yaşında!

Verdiğin cevaplara göre senin ruhun 41 yaşında. 41 kere maşallah. Olmuşsun sen. Verdiğin cevaplara göre seni memnun etmek biraz zor artık. Çok zor beğeniyorsun. Çok titizsin. Sana erkek beğendirmek deveye hendek atlatmaktan daga zor!  Öyle bir mükemmeliyetçilik sendeki :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
430
242
127
125
43
40
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beyza

leonardo dicapriosuz bir karşılaştırma testini çözmemiş varsayıyorum

Pasif Kullanıcı

41 mi yuh bide robert pattinson ile Ian somerhalder karşılaştırılır mı ya

Pasif Kullanıcı

Senin ruhun 18 yaşında hmmm :D