Görüş Bildir
Haberler
Caz Severler Buraya: Cazı En İyi Haliyle Dinlemek İsteyenlere 8 Caz Mekanı

Caz Severler Buraya: Cazı En İyi Haliyle Dinlemek İsteyenlere 8 Caz Mekanı

Akbank
28.09.2022 - 20:40 Son Güncelleme: 17.10.2022 - 11:41

Caz severler için en iyi caz mekanlarını derledik, iyi dinlemeler!🎺

1. Kendini yalnız hissettiğin zamanlarda samimi bir ortamda müzik dinlemek istersen yolun mutlaka Nardis Jazz Club'a düşmeli!

Modern, latin, bebop, funk gibi farklı türlerde geniş bir repertuara sahip beşlinin sahne alacağı Nardis Jazz Club'a uğrayıp özellikle Wonju Lee'nin o eşsiz trompet sesine hayran kalmadan dönmemelisiniz!

2. Bir yandan İstanbul'un eşsiz Haliç manzarasını izlerken bir yandan da teras konseri deneyimi yaşamak istiyorsan CoBAC Workspace Terrace Garden bunun için en iyi mekanlardan birisi!

Multi-enstrümantalist ve besteci Sercan Debelec'in piyanoda olduğu beşli konserini İstanbul'un eşsiz manzarasına sahip bir terasta deneyimlemek için biletlerinizi ayırtmayı unutmayın!

3. Caz hakkında daha fazla bilgi sahibi olmayı arzuluyorsan harika caz söyleşilerinin yapıldığı Decollage Art Space, uğraman gereken mekanların başında geliyor!

'Zamanın Unuttuğu İsimler' adıyla düzenlenen ve moderatörlüğünü Hakan Rauf Tüfekçi'nin üstlendiği söyleşide zamanın unuttuğu sesleri ve yüzleri öğrenmek istemez misiniz?

4. Caz ve dansın bir araya gelmesiyle izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak olan Alan Kadıköy!

Vokalde Çağıl Kaya'nın yer aldığı kalabalık duyguların bir bütün olarak sergilendiği 'Kaygılar Sahnesi' performansını deneyimlemek için biletlerinizi almayı unutmayın!

5. Caza doyacağı bir gece yaşamak isteyenler The Badau Akasya'yı listenize eklemeli!

Hayatını caza adaması ve trompette olan ustalığıyla bir dünya yıldızı haline gelmiş olan İmer Demirer'in müzikal yolculuğuna kendini kaptırmayı kim istemez ki?

6. Eşsiz bir konser deneyimi yaşamak ve açık havanın tadını çıkarmak isteyenler Tepe Majeur doğru adres!

Müzikle henüz üç yaşındayken tanışan Fatih Erkoç'un kendi bestelerinin yanında Amerikan caz standartlarına da yer vereceği konseri hafızalarınızdan atamayacağınız bir anı olarak kalacak!

7. Şehrin göbeğinde olmasına rağmen kaostan ve kalabalıktan uzak Babylon'da konsere doyamayacaksınız!

Kendi tasarladığı akustik ve elektronik sesleri bir araya getiren 24 telli gitarıyla size eşsiz bir caz deneyimi yaşatacak olan Ofer Mizrahi konserinin etkisinden bir süre çıkamayacaksınız!

8. Caz tarihini farklı bir bakış açısıyla deneyimleyeceğiniz sınırlı sayıda katılıma açık olan söyleşi için Outro Record Store'a uğramayı unutmayın!

İkinci Dünya Savaşı sonrası dönemde Japonların caza bakış açısına odaklanan Eray Düzgünsoy’un sunumuyla gerçekleşecek olan 'Dur Dinle' başlıklı etkinliği kaçırmayın!

Kulaklarınızın pasının silinmesini sağlayacak en iyi etkinlik, 32. Akbank Caz Festivali!

Kulaklarınızın pasının silinmesini sağlayacak en iyi etkinlik, 32. Akbank Caz Festivali!

32 yıldır şehir ve caz kültürünü bir araya getiren, Türkiye’nin en uzun soluklu festivallerinden Akbank Caz Festivali, bu yıl 24 Eylül - 9 Ekim tarihleri arasında 22 farklı mekanda, Dünya ve Türk Caz sahnesinden 120’nin üzerinde sanatçının birbirinden özel performansına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor! 🤩

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
11
8
6
5
5
5