Görüş Bildir
Haberler
Capacity'ye Yargıdan 2. Tokat

Capacity'ye Yargıdan 2. Tokat

Bakırköy Halk Meclisi
03.07.2015 - 15:20 Son Güncelleme: 03.07.2015 - 17:11

Capacity'ye Yargıdan 2. Tokat

Capacity AVM, Halit Ziya Uşaklıgil Caddesi’ni, kapalı otoparkından çıkan araçların kullanabilmesi için işgal ederek yolu ortadan ikiye bölmüş, yayınlarımız üzerine Bakırköy Kaymakamlığı işgali sonlandırmıştı.

AVM yetkilileri Kaymakamlık kararını İdari yargıya taşımış, 9.İdare Mahkemesi 23.03.2012 tarihinde yürütmenin durdurulması istemini oy çokluğu ile reddetmişti.

Capacity AVM yetkilileri bir süre sonra yolu yeniden işgal etmiş, Bakırköy Kaymakamlığı işgali önlemek için gerekeni yapmış, AVM yetkilileri Kaymakamlığın bu kararını da İdari yargıya taşımıştı. 10. İdare Mahkemesi 1.12.2014 tarihinde yürütmenin durdurulmusı istemini reddetmişti.

HUKUK TANIMAMAZLIĞA DEVAM

Ataköy Gazetesi’nin haberine göre, mahkeme kararlarına rağmen Capacity AVM yetkilileri yol işgaline devam ediyor. Başta Bakırköy Belediyesi Zabıtası olmak üzere bu kanun tanımamazlığa seyirci kalıyor.

Gazetemizi arayanlar “Bakırköy Belediyesi Zabıta ekipleri dükkanlarının veya kafelerinin önüne masa ve sandalye koyanlara acımasızca davranırken Capacity AVM’nin bu yasa tanımaz tutumuna seyirci kalmasını açıklamak durumundadır” diyorlar. AVM’nin bu yasa tanımaz durumununun cezasının 6 aydan 2 yıla kadar hapis olduğunu belirtiyorlar.”

Kaynak: http://bakirkoyhalkmeclisi.com/bakirk...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0