Görüş Bildir
Haberler
Cannes Güzelliği: Cansu Dere'nin Stil ve Makyaj İpuçları

Cannes Güzelliği: Cansu Dere'nin Stil ve Makyaj İpuçları

Makyaj.com
20.05.2015 - 12:07 Son Güncelleme: 20.05.2015 - 12:09

L'Oréal Paris'in sponsorluğunda gerçekleşen 68. Cannes Film Festivali'nde altıncı gece! Festivalin güney rüzgarları hızla esmeye devam ederken, Türk model ve aktris Cansu Dere de etkinlikteki yerini aldı. Güzelliği ve tarzıyla göz alıcı görünen Dere'nin görünümü için ipuçlarımıza göz atmaya ne dersin?

Neo-Pin up stili

L'Oréal Paris güzellik elçisi, beyaz vintage görünümlü tulumu ve 30'lar stili sıkı topuzuyla son derece zarif, ancak gösterişli görünüyor!

Birinci adım:

Tercihine göre aydınlatıcı özellikli bir primerle makyajına başla. Doğal bir görünüm için, primer sonrasında fondötenini fırçayla yuvarlak hareketler yaparak sürmeyi deneyebilirsin.

İkinci adım:

Yüzünü ortaya çıkarmak ve hatlarını daha belirgin kılmak için, aydınlatıcı özellikli bir kapatıcıyı göz altlarına, burun kemiği üstüne ve kaş kemiklerine uygula. Çene kemiği üzerine de uygulama yaparak hatlarını vurgulayabilirsin.

Üçüncü adım:

Transparan pudrayla tenine mat bir görünüm ver.

Dördüncü adım:

Göz kapaklarına primer sürdükten sonra sütlü kahve tonlarındaki bir göz farını, yassı bir fırçayla uygula. Göz şeklini vurgulamak içinse, daha koyu tondaki bir kahverengi farı göz kapaklarının dış köşelerine sür. Aynı farı bu kez eğik açılı fırçayla alt kirpik diplerinin dış kısımlarına uygula.

Beşinci adım:

Kirpiklerini kıvırıcıyla kıvırdıktan sonra iki kat maskarayla hacim ver.

Altıncı adım:

Dudaklarını bir diş fırçasıyla fırçalayarak ölü derilerden kurtul. Bir nemlendirici ile dudaklarını nemlendirmenin ardından, fazlalığı peçeteyle sil. Dudaklarına bir miktar fondöten uyguladıktan son, ruj fırçası kullanarak kırmızı rujunu uygula. Kağıt peçeteyi dudaklarına hafifçe bastırarak fazlalılığı al ve transparan pudra sürdükten sonra son kez daha rujun üzerinden geç.

Daha fazlası için

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın