Görüş Bildir
Haberler
Can Yaman'ın Eski Sevgilisi Diletta Leotta Aldatma Açıklaması Yaptı: ''Can Aldatılmış, Kalbi Kırık''

Can Yaman'ın Eski Sevgilisi Diletta Leotta Aldatma Açıklaması Yaptı: ''Can Aldatılmış, Kalbi Kırık''

Yaptığı açıklamalarla ve paylaşımlarla olay olan oyuncu Can Yaman, yeniden magazin gündeminde konuşuluyor. Kadınlara karşı kullandığı sözlerden dolayı eleştirilerin odağı haline gelen Can Yaman, eski sevgilisi Diletta Leotta ile 2021 sonunda ayrılmışlardı. Güzel spiker İtalyan Diletta Leotta, ilişkisinin bittiği Yaman hakkında çarpıcı bir açıklamada bulundu. Bir İtalyan gazetesine röportaj veren Diletta Leotta, yaptığı magazin dünyasını sarsan açıklamalarda ''Can aldatılmış, kalbi kırık'' ifadelerini kullandı. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bay Yanlış dizisiyle ünü Türkiye'yi aşan oyuncu Can Yaman, 2021 yılında ailesiyle tanıştırdığı ve evlenme teklifi ettiği İtalyan sevgilisi Diletta Leotta'dan ayrılmıştı. Herkesi şok eden bu hamlesi o dönem çok konuşulmuştu. İtalyan gazetesine konuşan Diletta çarpıcı açıklamalarda bulundu. Diletta Leotta'nın  ''2017 yılında bir kadın tarafından aldatılmış.'' sözlerinin ardından tüm dikkatler Bestemsu Özdemir'i çevrildi.

Can Yaman'ın İtalyan spikerden ayrıldıktan kısa bir zaman sonra 'Violet Like the Sea' projesinde beraber çalıştığı partneri Francesca Chillemi ile aşk hayatına yelken açtığı iddia edilmişti.

Güven Sorunu Var!

Güven Sorunu Var!

Güzel İtalyan  spiker, İtalyan gazetesine verdiği röportajında; 2021 sonunda ayrıldığı oyuncu Can Yaman'ın güven sorunu olduğunu söyledi.

''Can Aldatılmış, Kalbi Kırık''

''Can Aldatılmış, Kalbi Kırık''

Spiker Leotta'nın 'Can, 2017 yılında bir kadın tarafından aldatılmış. Bu yüzden de kalbi kırılmış' demesi üzerine gözler oyuncu Bestemsu Özdemir'e döndü.

Bestemsu Özdemir Gündeme Geldi!

Bestemsu Özdemir Gündeme Geldi!

Güzel spikerin sözlerinin ardından, Can Yaman'ın 2017 yılında yollarının ayrıldığı eski sevgilisi oyuncu Bestemsu Özdemir gündeme geldi. Bestemsu Özdemir Can Yaman ile yürüttüğü ilişkisini o sene içinde bitirmişti. Güzel oyuncunun Can Yaman tarafından ihanete uğradığı iddiaları gündeme gelmişti..

İçeriğin Devamı Aşağıda

''Benim Alnım Ak. Anlaşamadık"

''Benim Alnım Ak. Anlaşamadık"

Başarılı oyuncu Bestemsu Özdemir, o dönem yaşanan ayrılıkla ilgili 'İki tarafta ne yaşandığını biliyor. Benim alnım ak, olmadı, yürümedi. Anlaşamadık' ifadelerini kullanmıştı..

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
7
3
3
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
pinacolada

Kesin ilişki içinde salak salak triplere girdi kadını kastı falan sonra onlara kılıf uydurmak için de aldatıldım güven sorunu yaşıyorum ayağı yaptı, biz de y... Devamını Gör