Görüş Bildir
Haberler
Can Aydoğmuş Yazio: Merkür Retrosu Nedir: 2021 Merkür Retrosu Tarihleri

etiket Can Aydoğmuş Yazio: Merkür Retrosu Nedir: 2021 Merkür Retrosu Tarihleri

Can Aydoğmuş
25.01.2021 - 21:23 Son Güncelleme: 26.01.2021 - 18:49

Canım Okurlarım,

Benim ve bütün dünyanın yıllardır çok önem vererek takip ettiğimiz Merkür Retro'sunu (Merkür ters dönüşü) anlamanızı ve böylelikle kendi hayatınızda kullanabilmenizi istiyorum.

Merkür gerçekte ters dönmez ama çok yavaşlar dünyanın hızına göre geride kalır ve dünyadan bakınca ters dönüyormuş algısı yaratır. Lakin tabi bunu anlatmak zor olduğundan “Merkür Retro” ya da “Merkür ters dönüyor” denilerek olay özetleniyor.

Merkür iletişim gezegeni olduğundan dolayı, Merkür Retro'sunda yeni olan hiçbir şeye başlanmaz, yeni bir imza atılmaz ve yanlış anlaşılmalara karşı dikkat edilir.

Astrolojinin en önemli kurallarından bir tanesi: Bir şeye başladığın an, aslında o başlattığın şeyin doğum haritası olacağından- yani bütün geleceğini göstereceği için- Merkür Retro'sunda yapılan bütün işlerde iletişimsel aksaklıklar ve zorlanmalar olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Özellikle Merkür Ters Dönüşünde Neler Yapmalısınız?

Yarım kalan işlerinizi tamamlamalısınız.

Yeni bir şeye başlamayı hedefliyorsanız; o konuda araştırma, inceleme ve sorgulama yapmalısınız. Başlangıçları yapmamalısınız. Örnek olarak; ev kiralayacak ya da satacaksanız Merkür ters dönerken hemen karar vermek yerine tapusuna bakmak, komşuları ve mahalleyi incelemek, bina sağlam mı diye incelemek ya da her türlü dedektifliği sonuna kadar yapmalısınız.

Elektronik alet almamalı; bunun yerine hangisini alırsanız, sizin için daha iyi olur diye incelemelisiniz, piyasa araştırması yapmalısınız.

Seyahate çıkmak için iyi bir dönem olmadığı için, bu dönem yaptığınız bütün planlamaları ince eleyip sık dokumalısınız.

Merkür ters dönüşü -astroloji haritanızda hangi burca ya da evinize denk geldiğine bağlı olarak- geçmişten ilişkiler ve aşk getirebileceği için geçmişteki herkes ile bağınızı, benim YouTube kanalımdaki “BAĞ KESME UYGULAMASI / BAĞ KESME NEDİR? BAĞ KESME MEDİTASYONU / ENERJİ ÇALIŞMASI” meditasyonumu uygulayarak kesebilirsiniz.

Merkür retrosunda birisini ararsın ulaşamazsın, internet çöker, aplikasyonlar yavaşlar, televizyon telefon, bilgisayar gibi elektronik aletler bozulur veya sorun çıkarır, ailenizden ya da çevrenizden insanlar sizi yanlış anlar, söyledikleriniz yanlış anlaşıldığı gibi size söylenenleri de yanlış anlayabilirsiniz.

Geçmişteki eski sevgili, geçmişten gelen para ve iş konuları gibi olaylar gündeme gelebilir. Geçmişteki insanlar size sosyal medyadan yazabilir, sokakta karşılaşabilir ya da bir şekilde geçmişteki konular ile yüzleşmeler ortaya çıkabilir. O yüzden Merkür ters dönerken yeni bir şeylere ilerlemek için uğraşmak yerine; senede 3 kez yaklaşık 3 ayı hafif, 1 aylık dönemi çok yoğun bir şekilde etkileyen Merkür ters dönüşünü size fayda sağlayacak şekilde dönüştürmeniz lazım. O yüzden Merkür ters dönüşünde aile dizimi, psikoterapi, psikodinamik, psikoanaliz ya da geçmiş ile ilgili yapılan bütün çalışmaları yapmanız lazım.

Evinize feng shui yapıp, geçmişten gelen eşyaları, fotoğrafları elden geçirmek, geçmişi temizlemek düzenlemek ve orada akışkan olan bir enerjiyi ortaya çıkarmak lazım.

Evinizde bir atalar köşesi yaparak atalarınız ile bağlantı kurmanız sizi çok olumlu yönde etkiler.

Önümüzdeki hafta feridegursoy_zindesin ile atalar köşesi, ataların şifası ve atalara saygı ile gelen mucizeler üzerine bir canlı yayın yapacağız. Bunu canyaziyor Instagram hesabımdan duyurup yapacağım. O yüzden takibe alıp bildirimleri açarsanız süper olur!

Bu dönem feridegursoy_zindesin ile yine online olarak aile dizimi ve çeşitli enerjisel çalışmalar yapmaya başladık. Valla bana her zamanki gibi iyi geliyor. Bu Merkür ters dönüş sürecinde de bol bol çalışmak istiyorum.

Merkür Ters Dönerken Hangi Instagram Hesapları Takip Edilmeli?

Her şeyden önce aile dizimi konusu çok önemli olduğu için feridegursoy_zindesin ve yelizcanlalitya hesaplarını takip etmenizi çok tavsiye ediyorum. Bunun yanında da Feride ve Yeliz ile bu dönem çalışmalar yapmanız muhteşem olur. Yeliz Can ile de şirketler ve iş hayatına özel organizasyonel konstelasyon için canlı yayın yapacağız mutlaka seyretmenizi öneririm. Onun için hepinizi canyaziyor hesabıma bekliyorum.

Çok önemli bir nokta daha var: feridegursoy_zindesin’in şamanik eğitimlerine mutlaka katılın...

reikimelegi hesabını takip etmenizi ve Reiki’nin o muazzam kapıları açan, tıkanıklıkları çözen ve şifalandıran gücü ile buluşmanızı çok öneririm. reikimelegi hesabında ücretsiz olarak Reiki’nin uzağa enerji gönderme özelliğinden faydalanarak, bir çok hastalığa ve duruma şifa çalışmaları da yapılıyor. Benim 20 senedir tanıdığım bir insan olan, çok sevdiğim manevi ablam ve öğretmenlerimden bir tanesi olan Fatma Can ile birebir çalışmalar yapmanızı da çok öneririm. Ben zamanında Malatya’da yaşadığım ve o çok kötü bir dönemin içinden geçtiğim süreçte, bana telefon aracılığı ile online olarak ders vermiş, inisiyasyonlar yapmış ve rehberlik yapmıştı. Gerçekten  o yaşadığım kötü süreçleri atlatabilmemde Reiki’nin çok iyi geldiğini söylemeliyim. Fatma abla ile geçen gün harika bir canlı yayın yaparak Reiki’yi konuştuk IGTV’de kayıtlı olan o canlı yayınımızı mutlaka seyretmenizi çok öneriyorum.  

Elbette benim IGTV’deki içeriklerimi ve öğrettiklerimi alın uygulayın. Aynı zamanda YouTube kanalımı başından sonuna kadar seyredin ve uygulayın. Ruh Eşin Nerede kitabımı ve Düşle İnan Yaşa kitaplarımı da okumanız ve uygulamanız sizleri bu süreçte çok olumlu yönde etkiler. Bu bahsettiğim şeyleri bu zamana kadar uygulayanlar sayısız mucizeler yaşadılar ve yaşamaya da devam ediyorlar.

Tabii yogasız da olmaz... Bende yogaya başlıyorum. cetincetintas Instagram hesabını takip etmenizi ve yogaya başlamanızı çok öneriyorum. cetincetintas ile de yoga, yoganın hayatımıza katkıları ve daha fazlasını konuştuğumuz canlı yayın videosu @canyaziyor Instagram hesabımda IGTV’de kayıtlı. İzlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Hem kendisinin kitaplarını okuyarak bilgi toplayıp hem de web sitesindeki grup ve bireysel eğitimlere katılarak ücretli birebir online danışmanlık destek de alabilirsiniz ya da cetincetintas‘ın YouTube kanalına girip yoga başlangıç seviyesi için:

“Yogaya ilk adım ders 01” YouTube videosu ile başlayarak yogayı öğrenmeye ve uygulamaya başlayabilirsiniz.

Dilerim bunların tümü hepinize şifa olsun...

2021 Merkür Ters Dönüş Tarihleri Ne Zaman?

2021 Merkür Ters Dönüş Tarihleri Ne Zaman?

15 Ocak 2021 ‘de Merkür gölgesi başladı.

Bu gölge başlangıcı Merkür’ün yavaşlamaya başladığını işaret eder ve Merkür ters dönüş etkisi bununla birlikte başlamıştır.

27 Ocak 2021 tarihinde Merkür’ün yoğun gölgesi başlıyor. Bu durum Merkür’ün artık durmaya yakın olduğunu ve çok yavaşladığını gösterir.

30 Ocak tarihinde Merkür durur. Merkür durduğu zaman çok güçlü bir konum alır. Bir gezegen durduğu an bütün gezegenler dönüp ona bakarlar. Bugün yapılan işler çok güçlüdür. Bugün meditasyon ya da her türlü hareket çok etkili olur. Yeni başlangıç değil ama eskiden beri yapmak isteyip de ertelediğiniz, başlayıp başlayıp yarım bıraktıklarınızı tamamlamak için çok iyi bir zamandır. Mesela, ben 29 Ocak akşamı 30 Ocak tarihine girerken her defasında yarım bıraktığım diyete başlayacağım. 30 kilo vermek gibi bir hedefim var. Bakalım başarılı olabilecek miyim!..

31 Ocak 2021 tarihinde Merkür ters dönmeye başlıyor ama yoğun ters dönüş dediğimiz çok yavaş bir hal içinde ters dönüyor. Merkür’ün yoğun ters dönüşü, yani çok yavaş hali, 4 Şubat 2021 tarihinde bitiyor.

4 Şubat 2021 tarihinde Merkür normal ters dönüş hareketinin içinde ilerlemeye başlıyor.

17 Şubat 2021 tarihinde Merkür tekrar yavaş ters dönüşe geçiyor.

20 ve 21 Şubat 2021 tarihinde Merkür durmuş oluyor.

22 Şubat 2021 tarihinde Merkür düz dönmeye başlıyor ama yoğun gölgeli -yani çok yavaş- düz dönüşe başlıyor. Sonuç olarak burada düz dönüşe başlasa bile Merkür’ün ters dönüş etkisini müthiş şekilde yaşıyor.

26 Şubat 2021 tarihinde Merkür hafif gölgeli düz dönüşüne -yani hala normal hızına- dönememiş olarak düz dönmeye ve Merkür ters dönüş etkisini devam ettirmeyi sürdürüyor.

Veee sonunda kurtuluş vakti geldi... 14 Mart 2021 tarihinde Merkür gölgesi bitiyor ve normal hızdaki dönüşü başlıyor. Artık Merkür normal hızında düz döndüğü için rahat olabilirsiniz.

Tabii Merkür ‘ün ters dönüş süreçleri senede 3 kere olacağı için bu süreçlere kötü bir şekilde bakmamak, tamamen farkındalık içinde ilerlemek, bu süreçleri bizim faydamıza dönüştürmek için çalışmak gerekiyor.  Aslında yaşamın böyle bir sisteminin olması; senede 3 kez bizim kendimize yönelmemiz, yarım kalanları tamamlamamız ve geçmişi temizleyerek daha sağlam bir şekilde ilerlememizi sağlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2021 yılında diğer Merkür ters dönüş tarihleri:

2021 yılında diğer Merkür ters dönüş tarihleri:

14 Mayıs başlangıç ve 8 Temmuz Bitiş olacak şekilde bütün bu tarihlerin arası yukarda anlattığım şekilde Merkür gölgeleri, durmaları ve ters dönüşleri ile kaplı...

Son 2021 Merkür retrosu dönemi: 6 Eylül başlangıç ve 4 Kasım 2021 bitiş...

Son 2021 Merkür retrosu dönemi: 6 Eylül başlangıç ve 4 Kasım 2021 bitiş...

Dilerim bütün bu Merkür retroları sizleri şifalandırsın, yaşatsın ve sizlere mucizeleri yaratsın…

Sevginin kaynağının gücü; Merkür ters dönüş dönemlerimde geçmişten ve atalarımdan bana daha yoğun sevgi akmasının artık başlamasını sağla!..

Sizi seven bir Can...

Instagram

Twitter

Facebook

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
87
26
13
5
4
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Erdem Yanalak

hayatımda bundan daha sponsorlu içerik görmedim, merkür geri vites yapınca hangi şns hesaplarını takip etmeliyiz ne lan

Melis Arslan

Gece okudum sabah işten çıkarıldım... Tşkkrlr merkür!... 🤦‍♀️

Pasif Kullanıcı

Günah çıkarma ayinleri düzenleyen tarikatlardan birine gitmiş gibi hissediyorum. Cidden bunlara inanan insanlar var mı?